Metro
Metro Winacties 10 dec 2018 / 12:17 uur

Win nu een Oral-B tandenborstel van de GiveAway Show

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en je maakt kans op een Oral-B Teen tandenborstel! Ontwikkeld voor tieners vanaf 13 jaar. Voorzien van speciaal opzetborsteltje voor beugeldragers en je kunt ‘m connecten met de Oral-B app.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze Oral-B tandenborstel winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement

Onder alle deelnemers verloten wij de tandenborstel. Heb je al aangegeven dat je bij het evenement aanwezig bent? Dan maak je natuurlijk ook kans!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win nu een Oral-B tandenborstel van de GiveAway Show
Sluiten