Julia Onclin
Julia Onclin | LinkedIn Nieuws 10 dec 2018 / 12:20 uur

Challenge: vermijd Last Christmas van Wham!

Luisteren naar kersthits, iets wat we vandaag de dag relatief schaamteloos doen. Zelfs in november. Van All I Want For Christmas Is You en Do They Know It’s Christmas tot Have Yourself A Merry Little Christmas. We kunnen er geen genoeg van krijgen.

Dit jaar heeft deze traditie echter een competitief tintje gekregen: er is namelijk een nieuwe challenge het leven in geroepen. Deze staat volledig in het teken van het vermijden van de kerstknaller Last Christmas van Wham. Het is de bedoeling dat je in de periode van 1 december tot en met 24 december 00.00 uur de hit niet hoort.

Meedoen?

Wil jij ook meedoen aan deze challenge? Dan is het essentieel dat je de regels kent. Daarom staan ze hieronder op een rijtje:

  1. De challenge duurt van 1 december tot 24 december 00.00 uur.
  2. Je moet zo lang mogelijk overleven zonder Last Christmas van Wham te horen.
  3. De challenge geldt alleen voor de originele versie en niet voor remixen of covers. Wil je de kerstknaller toch draaien? Zoek dan even een goede remix of cover op!
  4. Je bent af zodra je het lied hoort en herkent.

Sociale media

Als je om wat voor reden dat ook de hit toch hoort ben je af. Helaas pindakaas. Je moet dan op sociale media door middel van de hashtag #whamageddon laten weten dat je af bent. Dat zorgt voor hele grappige reacties.

https://twitter.com/andypstevo/status/1072061012663259137

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Challenge: vermijd Last Christmas van Wham!
Sluiten