Erik Jonk
Erik Jonk Video 15 feb 2022
Leestijd: 7 minuten

Deze dames dingen naar het hart van Bachelor Thomas van der Vlugt

Wie verovert het hart van Thomas van der Vlugt? De dj en YouTuber is na Bachelorette Gaby Blaaser en Bachelor Tony Junior de derde in de zoektocht naar de ware liefde op Videoland. Velen kijken er naar uit en morgen gaat het officieel los! We stellen de dames die meedoen aan The Bachelor aan je voor.

Een nieuw seizoen van De Bachelor op Videoland: dé romantische realityserie waarin Thomas van der Vlugt in navolging van Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. „Het was een leipe rollercoaster”, zei de 29-jarige geboren Utrechter over de opnames tegen persbureau ANP. Van der Vlugt, die de kijkers op Valentijnsdag alvast veel plezier wenste en ze alvast een aflevering kado gaf: „Daten an sich is al best ongemakkelijk, laat staan met een crew en camera’s er omheen. Maar dat geldt voor de dames ook natuurlijk.”

Negentien vrouwen uit The Bachelor

Wie die dames zijn? Maak hieronder kennis met negentien vrouwen die vanuit de Mexicaanse hacienda strijden om de laatste roos. Of er nog een twintigste volgt – wel een lekker rond getal natuurlijk – we hebben geen idee.

Daniek (24)

De Hengelose Daniek werkt als styliste en is een excentrieke thrill-seeker. Om wat voorbeelden te noemen: net als Thomas draait ze haar hand niet om voor off-piste snowboarden, raften en bergbeklimmen. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets mis gaat.

DE_BACHELOR_DANIEK
Daniek. Foto: Jasper Suyk

Demi (26)

Wie openheid zoekt, is bij Demi aan het juiste adres. Ze is ontwapenend en stelt zich snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapster misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Ze is klaar om Amersfoort in te ruilen voor een Mexicaans avontuur met Thomas.

DE_BACHELOR_DEMI
Demi. Foto: Jasper Suyk

Diandra (27)

Deze Gooische dame zit vol verrassingen, als we Videoland mogen geloven. Diandra haar hart ligt momenteel in de modewereld, maar kan daar snel verandering in worden gebracht na haar ontmoeting met Thomas in The Bachelor? Diandra staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden.

DE_BACHELOR_DIANDRA
Diandra. Foto: Jasper Suyk

Faith (22)

Faith is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen.

DE_BACHELOR_FAITH
Faith. Foto: Jasper Suyk

Frederique (26)

Als ex-topsportroeier is Frederique het gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan: Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar ze is klaar om haar computer achter zich te laten op weg naar het The Bachelor-avontuur in Mexico.

DE_BACHELOR_FREDERIQUE
Frederique. Foto: Jasper Suyk

Indigo (21)

Deze jonge fashionstudente, hostess én marketeer Indigo is op zoek naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Vindt zij dit avontuur bij Thomas? Ze komt uit Friesland, maar heeft inmiddels een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam.

DE_BACHELOR_INDIGO
Indigo. Foto: Jasper Suyk

Gaat The Bachelor voor bruisend?

Inge (30)

Inge heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft. Ze is dus helemaal klaar voor Mexico om een gooi naar Thomas’ hart te doen.

DE_BACHELOR_INGE
Inge. Foto: Jasper Suyk

Karen (22)

Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Lukt het haar om zichzelf in de strijd om Thomas’ liefde wél op de eerste plaats te zetten?

DE_BACHELOR_KAREN
Karen. Foto: Jasper Suyk

Linde (24)

Linde houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Linde is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

DE_BACHELOR_LINDE
Linde. Foto: Jasper Suyk

Lysette (25)

Deze sprankelende leerkracht uit Dokkum bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven. De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien. Hoe leuk zou het zijn om dat te doen met Thomas aan haar zij?

DE_BACHELOR_LYSETTE
Lysette. Foto: Jasper Suyk

Maureen (22)

Maureen is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar in The Bachelor kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200 procent Maureen.

DE_BACHELOR_MAUREEN
Maureen. Foto: Jasper Suyk

Merel (26)

Amsterdamse Merel heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt.

DE_BACHELOR_MEREL
Merel. Foto: Jasper Suyk

Gaat The Bachelor voor iemand die haar ‘mannetje staat’?

Michelle (24)

Michelle komt uit Oldenzaal, waar ze handelt in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen?

DE_BACHELOR_MICHELLE
Michelle. Foto: Jasper Suyk

Patricia (23)

De Groningse Patricia is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Weet ze Thomas ook te entertainen? Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Ze is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief.

DE_BACHELOR_PATRICIA
Patricia. Foto: Jasper Suyk

Romy (27)

Romy werkt als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zij. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

DE_BACHELOR_ROMY
Romy. Foto: Jasper Suyk

Of gaat The Bachelor misschien voor gevoel?

Yaël (29)

De Amsterdamse Yaël heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder andere kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde! Vinden zij en Thomas elkaar in The Bachelor?

DE_BACHELOR_YAEL
Yaël. Foto: Jasper Suyk

Anna-Noëlle (25)

Hoewel ze voor haar werk in vastgoed altijd netjes over straat moet, kent de Amsterdamse Anna-Noëlle geen schaamte: het is voor haar geen probleem om in haar pyjamabroek naar de supermarkt te gaan. Ze is erg zorgvuldig in het aangaan van nieuwe vriendschappen in en relaties. Zal Thomas haar muur weten af te breken?

DE_BACHELOR_ANNA_NOELLE
Anna-Noëlle. Foto: Jasper Suyk

Ascha (28)

De Haagse Ascha is bijna klaar met haar opleiding tot verpleegkundige. Qua avontuurlijkheid zouden zij en Thomas goed kunnen klikken, want naast werk is Ascha graag op reis, aan het korfballen of is ze net als Thomas ook graag in én boven het water te vinden om te (kite)surfen. Zal het avontuur in Mexico haar ook voor de wind gaan?

DE_BACHELOR_ASCHA
Ascha. Foto: Jasper Suyk

Isabella (23)

Isabella is zelfstandig ondernemer. Vanuit haar kantoor in Amsterdam runt ze een webshop in handgemaakte hoeden. Isabella weet goed wat ze wil en zoekt haar prins op het witte paard. Avontuur ligt haar wat minder, maar wie weet is het met Thomas een kwestie van opposites attract.

DE_BACHELOR_ISABELLA
Isabella. Foto: Jasper Suyk

The Bachelor is vanaf morgen, woensdag 16 februari op Videoland te zien. Elke week is er een nieuwe aflevering.

Veel gejuich om ‘All Stars-editie’ met winnaars Expeditie Robinson

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.