E.Westland
E.Westland Video 31 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Virals: Parkland-schutter kondigde schietpartij aan

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Parkland-schietpartij

Nikolas Cruz, de Amerikaanse scholier die verantwoordelijk gehouden wordt voor de schietpartij op een middelbare school in Parkland, Florida, heeft voor zijn daad filmpjes online gezet waarin hij zijn plannen aankondigde. „Mijn doel is om minstens 20 mensen te raken”, zegt hij onder andere. „Het wordt een gróóts event”, aldus Cruz.

De 19-jarige Cruz was een voormalige leerling van de school. Met een halfautomatisch geweer schoot hij zeventien leerlingen dood. Hij overleefde het zelf en werd gearresteerd.

Trouwe viervoeter

Hoe dronken je ook bent en hoeveel vrienden ook hebben besloten om je lekker in je eigen sop gaar te laten koken, op een trouwe viervoeter kun je altijd rekenen. Deze hond beschermt zijn baasje die op straat in slaap gevallen is. Tien punten voor de hond, tien minpunten voor zijn baasje!

https://www.youtube.com/watch?v=uuVBZtCFs4w

Ordinaire vechtpartij

Twee vrouwen in het Engelse plaatsje Shildon hebben het met elkaar aan de stok. Waarom de vrouwen precies zo boos op elkaar zijn, is niet bekend. Wel dat het er stevig aan toe gaat: op een gegeven moment vliegt er zelfs een theemok door de lucht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Virals: Parkland-schutter kondigde schietpartij aan
Sluiten