Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Video 24 dec 2017 / 07:44 uur

Traumahelikopterartsen veroveren harten met muziek

Neem een goedlachse krullenbol, een kameraad met een gouden keeltje, een gitaar en je hebt het: een muzikaal duo dat de harten van menig vrouw laat smelten. Maar een goedlachse krullenbol die gitaar speelt en een kameraad met een gouden keel die beiden ook nog eens traumahelikoptermedewerker zijn? Die keren het internet binnenstebuiten.

Dat is precies wat er gebeurde toen een arts en een verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team in Rotterdam even wat tijd probeerden te doden tussen hun oproepen door. Ze pakten de gitaar erbij, gingen rustig zitten voor hun helicopter en zongen ‘Tears in Heaven’ van Eric Clapton.

De mannen klinken prachtig samen en veroveren zo het hele internet. Op de Facebook pagina van het Mobiel Medisch Team Nederland ontvangen de mannen veel lof voor hun talenten. De meeste mensen vinden het mooi om te zien dat mannen die dagelijks in heftige situaties terecht komen, op deze manier hun rust kunnen nemen.

Anderen schrijven vol bewondering dat zo’n muzikaal moment de band tussen de collega’s zal versterken, wat hun prestaties alleen maar ten goede kan komen. De meeste vrouwen proberen er echter een huwelijk uit te slepen, want zeg nou zelf… een muzikale arts? Wie wil dat nou niet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Traumahelikopterartsen veroveren harten met muziek
Sluiten