Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 13 dec 2017 / 10:09 uur

Rapper Boef ‘gearresteerd’

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Boef ‘gearresteerd’ voor breken records

Rapper Boef heeft een extreem succesvol jaar achter de rug. Met nummers als Habiba, Krantenwijk en Patsergedrag leverde de artiest hit na hit en dat leverde een flink aantal Nederlandse records op.

De recordshow vond het daarom een goed idee om hem te feliciteren, maar de presentator had geen idee hoe hij in contact kon komen met Boef. Als je echt met (een) Boef in aanraking wil komen, zul je hem moeten arresteren. Daarom besloot de host een politiekostuum aan te trekken en Boef te arresteren.

https://www.youtube.com/watch?v=ziKTixopwYE

Wijkagent duwt vrouw door sneeuw naar huis

„Dit is dienstbaarheid. Dit is hulpverlening. Deze foto zegt meer dan duizend woorden. Wij zijn trots op onze collega", aldus het politieteam van Markdal op zijn Facebook-pagina.

Een wijkagent van het team zag dat een vrouw in de sneeuw met een lege accu in een scootmobiel aan de kant van de weg stond. De wijkagent besloot de vrouw meteen te helpen en duwde haar naar huis. Dat leverde deze fraaie foto op.

Rapper Boef 'gearresteerd'
Deze politieagent zag een vrouw aan de kant van de weg met een scootmobiel met lege batterij en besloot in te grijpen. / Facebookpagina Politie Team Markdal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rapper Boef ‘gearresteerd’
Sluiten