Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Tech 13 dec 2017 / 10:09 uur

Je kunt de wereld straks met Nederland veroveren

In het strategiespel Civilization is het de bedoeling om de wereld te veroveren. Dat kon je door een uitbreiding al in Civilization V met Nederland doen en in deel zes kunnen we dat door de uitbreiding Rise & Fall waarschijnlijk opnieuw.

De officiële website van de game heeft informatie en screenshots gedeeld van de game waarin te zien is dat Nederland een speelbaar land is. Onze heerser in de beelden is koningin Wilhelmina.

Polder en Radio Oranje

Uiteraard brengt onze factie ook een aantal unieke voordelen mee. Wij kunnen bijvoorbeeld als enige land polders bouwen. Door een polder op een stukje grond te bouwen, krijgt het stukje meer voeding, productie en huisvesting.

Ook kunnen wij gebruikmaken van Radio Oranje. Daardoor kun je uiteindelijk Cultuur-bonussen krijgen. Radio Oranje is gebaseerd op de toespraken en informatie die Wilhelmina vanuit Londen stuurde aan Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

We moeten in ieder geval nog flink wat weken wachten voordat we ook daadwerkelijk Rise & Fall en dus Nederland kunnen spelen: de uitbreiding komt uit 8 februari 2018 op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Je kunt de wereld straks met Nederland veroveren
Sluiten