Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 12 nov 2017 / 12:38 uur

VIDEO: Marokko-fans rellen na plaatsing voor WK

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Rellen in België na WK-kwalificatie Marokko

De fans van Marokko konden hun geluk na gisteren niet op. Hun ploeg wist zich namelijk te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. De ploeg van onder meer Karim El Ahmadi, Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech wisten met 0-2 te winnen van Ivoorkust. Ook in België was het even feest, maar de sfeer werd al snel grimmig. Honderden relschoppers in Brussel raakte richtte vernielingen aan en kwamen in aanvaring met de politie.

Hans Jansen gaat viral na cover Wicked Games op station Zwolle

Een video van Nederlander Hans Jansen is viral gegaan nadat hij op station Zwolle een cover van Wicked Games zong. De video is inmiddels meer dan 8.000 keer bekeken en onder de video staan talloze lovende reacties. De video is ook al door diverse media opgepakt en tegenover De Stentor geeft de zanger aan dat zijn telefoon sinds het filmpje roodgloeiend staat.

Irritatie rond fietspad opgelost met nudging en ducttape

Twee vrouwen ergerden zich al tijden aan de situatie bij het fietspad op het Keizer Karelplein in Nijmegen. Ze besloten in actie te komen en maakten gebruik van een techniek die ‘nudging’ heet. De vrouwen gebruikten daarvoor alleen maar ducttape. Ze maakten met de tape fietsstroken met pijlen naar rechts en rechtdoor, respectievelijk voor rechtsaf slaande en rechtdoor fietsende fietsers. De techniek bleek goed te werken: de situatie werd er meteen een stuk overzichtelijker op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
VIDEO: Marokko-fans rellen na plaatsing voor WK
Sluiten