Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 12 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

YouTubetips: openbaar op sekstoy voor een goed doel

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Gewoon Doen

Elke week gaan Denzel & Xavier van het YouTubekanaal Gewoon Doen de straat op met gekke – soms wat ongemakkelijke – vragen, opdrachten en challenges. En je raadt het al: gewoon doen is het motto. Met de series #OnderVuur, #RealLifeTinder en #Asociaal trainen de heren de lachspieren van hun ruim 78.000 abonnees.

https://www.youtube.com/watch?v=RCjkeb2—w

OnneDi

De 27-jarige Dionne Slagter is al jaren bekend op YouTube en andere sociale kanalen als OnneDi. De vrolijke roze-harige is gek op alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Ze uploadt twee video’s per week voor haar ruim 615.000 abonnees. In de serie Leuk of Meuk probeert Dionne producten uit en trekt ze de conclusie trekt of het leuk of meuk is, haar andere video is meestal iets randoms wat haar die week bezighoudt.

Hello I’m Roy

Je kunt Roy van Drunen kennen van het YouTubekanaal Allthesegamez waar hij samen met zijn beste vriendin Bo voor een flinke dosis game video’s zorgde – voornamelijk Sims. Zij hebben beide een apart kanaal nu maar doen in feite nog hetzelfde: met veel plezier video’s maken. De 20-jarige Roy is al acht jaar (!!) actief op YouTube, hij maakt drie video’s per week waaronder gamevideo’s en entertainment- en lifestylevideo’s. Hij heeft bijna 135.000 abonnees.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.