Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 18 okt 2017 / 11:11 uur

Vader begeleidt blinde zoon tijdens sportwedstrijd

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag 18 oktober.

Vader begeleidt blinde zoon

Als je blind bent, is het nogal lastig om sportwedstrijden te volgen. Je kan het doen, terwijl je aan de radio gekluisterd bent, maar naar het stadion gaan is lastig. Deze vader en zijn blinde zoon hebben daar wat op gevonden. De vader begeleidt de handen van de zoon over een klein kartonnen veld om zo aan zijn zoon duidelijk te maken waar de actie zich bevindt. Ondertussen krijgt deze wel de sfeer van de mensen om hem heen mee.

https://twitter.com/_Amazingstuff__/status/920409674398224384

Prachtig drankorgel

Hoe je van vuilnis toch kunst maakt, dat wordt hier prachtig in beeld gebracht. Deze lege blikjes bier, Jack Daniels en RedBull vormen samen een heus koor. Over de kwaliteit van de zang valt te twisten. Het klinkt namelijk nog al blikkerig.

https://twitter.com/konstruktivizm/status/920376084545376258

Pompoentap

De herfst en Halloween zorgen ervoor dat vooral in het buitenland de pompoenen weer overal te zien zijn. Pompoenbier is ook heel populair in met name het Verenigde Koninkrijk en de Verenigde Staten. Dit restaurant serveert het drankje geheel in stijl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader begeleidt blinde zoon tijdens sportwedstrijd
Sluiten