Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Video 24 sep 2017 / 10:15 uur

Virals: modderbakstenen en tranen bij Maan en Timor

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Bakstenen van modder

Geregeld gaan er video’s viral waarvan we het nut niet weten. Dat is deze keer anders, want wat nou als je onverhoopt ooit nog eens in de wildernis moet leven? Op het YouTube-kanaal Primitive Technology worden filmpjes geplaatst waar je dan echt iets aan hebt, zoals het filmpje ‘Bakstenen van Modder’. Daarin leert de eigenaar van het YouTube-account jou om via een mal gemaakt van oerhout uit de bossen van Australië bakstenen te maken. Helemaal gemaakt uit een mengsel van modder en palmvezels.

Of je het ooit nodig gaat hebben valt te betwijfelen, maar het filmpje is razend populair en werd binnen een dag meer dan 12 miljoen keer bekeken.

Maan krijgt drie tienen

Dance Dance Dance is iedere week voer voor hele fijne filmpjes, maar het optreden van Maan gisterenavond verblufte iedereen. Ze danste een moderne dans op het nummer The Greatest van Sia. Ze deed dat vol woede over haar vorige optreden, omdat ze vond dat ze de duodans met partner Kaj veel beter had kunnen doen. Met The Greatest gaf Maan alles. Dat werd nog duidelijker toen ze na afloop in tranen uitbarstte. En ze was niet de enige die in tranen uitbarstte: ook de altijd zo zakelijke Timor Steffens hield het niet droog bij het uitspreken van zijn jurycommentaar. Het resultaat voor Maan? Drie keer een 10. En terecht.

Monica Geuze kiest voor bungeejump ipv knuffelen met puppy

Voor het programma Concentrate Nachtbrakers komen YouTube-sterren Kaj en Nesim middenin de nacht bij Monica Geuze op bezoek. Ze wekken de vlogger en leggen haar een keuze voor: knuffelen met een nestje Pomeriaan puppy’s of bungeejumpen vanaf de hijskraan op het NDSM-Werf in het holst van de nacht. Waar de meeste meisjes sowieso voor keuze nummer één zouden gaan, ligt dat bij Geuze – doodsbang voor knaagdieren en ook geen liefhebber van andere beesten – iets gevoeliger. En dat levert interessante beelden op…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Virals: modderbakstenen en tranen bij Maan en Timor
Sluiten