Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 15 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Verstappen versus exotisch fruit: wie wint?

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag 15 september.

Max gaat de strijd aan met exotisch fruit

Als F1-coureur reis je de hele wereld over. Momenteel zitten de bestuurders vooral in Aziatische landen, waar ze niet alleen moeten racen, maar zich ook moeten wagen aan de lokale etenswaren. Max Verstappen en zijn ploegmaat Daniel Ricciardo gaan de uitdaging aan met de durio. Een vrucht die wat wegheeft van een prikkelige lychee op ananasformaat. Eerst moet het duo de vrucht openen – wat een megaklus blijkt – en daarna mag er geproefd worden. Eet smakelijk Max!

Taking The Taste Test

A Durian Disaster 😂

Posted by Oracle Red Bull Racing on Thursday, September 14, 2017

Geweldige communicatie via post-its

Wat doe je als je de buren uit wil nodigen voor een film, maar je hebt hun nummer niet en je bent te lui om naar buiten te gaan? Communiceren door post-its op het raam te plakken de ideale oplossing.

https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/videos/vb.691679627521105/1650491691639889/

Zoon Bennington doet emotionele oproep

Draven Bennington verloor zijn vader (Linkin Park-frontman Chester Bennington) deze zomer aan zelfmoord. In het kader van Suicide Prevention Day deed hij daarom een emotionele oproep. „Ik beloof dat ik met iemand zal praten over mijn depressieve gevoelens voordat ik mezelf iets aandoe. En ik daag jullie uit hetzelfde te doen. Help jezelf en doe jezelf geen pijn."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.