Pim Pauwels
Pim Pauwels Televisie 31 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

ESPN-presentator verspreekt zich op live tv: Hans Kraay jr. gaat ‘klaarkomen’

Een opmerkelijke verspreking van Milan van Dongen, presentator van sportzender ESPN, in de ochtendshow Goedemorgen Eredivisie. Op live televisie vertelde hij dat Hans Kraay jr. nog even zou ‘klaarkomen’. Het leidde tot gelach aan tafel en bij hemzelf.

„Wat zei ik nou?!”, schrok Milan van Dongen zelf nog het meest van zijn woorden, terwijl hij zijn handen voor zijn gezicht sloeg.

‘Hans gaat nog even… klaarkomen!’

Milan van Dongen kondigde in Goedemorgen Eredivisie, het wekelijkse voetbalpraatprogramma op de vroege zondagochtend, aan waar hij het na de reclame met zijn tafelgasten nog over zou gaan hebben. Ook Hans Kraay jr. zat aan tafel. „Natuurlijk zo meteen: Hans draait door. Daar zit iedereen op te wachten”, begon de presentator met de aankondiging op live tv.

Daarna wist hij het even niet meer. „Hans gaat nog even… Uh, uhm… klaarkomen!”, floepte hij eruit. „Of, nou… klaarkomen?”, schrok hij van zijn woorden. De rest van de tafel wist niet wat ze hoorden. „Wat zeg ik nu?!”

Dat er op live televisie het nodige mis kan gaan, bleek eerder deze week al wel. Zo werd Winston Gerschtanowitz opnieuw niet binnengelaten bij winnaars Postcodeloterij. Het leidde tot een ongemakkelijke situatie.

Hans Kraay bij ESPN: ‘Ik denk dat er nu niemand afhaakt’

Voetbalanalist Mario Been deed er nog een schepje bovenop door te zeggen dat dan ‘het programma al vol zit’. De rest van de tafel gierde het uit van het lachen. Toen herstelde Van Dongen zich: „Hans gaat zich nog even klaarMAKEN”, verduidelijkte hij.

„Dit is jouw weekend, hè”, grapte Hans Kraay jr. naar de presentator. „Ja, sjonge jonge. Prima dit.” Hans Kraay jr. zei met een grote glimlach dat hij verwacht dat nu ‘niemand afhaakt’.

ESPN-presentator reageert sportief op verspreking op live tv

Na de reclame kwam de tafel nog terug op de verspreking. „Welkom terug bij Goedemorgen Eredivisie“, begon Milan van Dongen. „Het is gelukt, Hans is er helemaal klaar voor.”

Ook Hans Kraay jr. wilde nog wat zeggen. „Vroeger was dit een heel beschaafd ochtendprogramma” ‘Vroeger wel ja’, reageerde de ESPN-presentator lachend.

Bekijk het fragment hieronder terug. Goedemorgen Eredivisie is terug te kijken bij ESPN.

De verspreking van het jaar staat op naam van Milan van Dongen🏆

De verspreking van het jaar staat op naam van Milan van Dongen🏆#GoedemorgenEredivisie

Posted by ESPN NL on Sunday, March 31, 2024

Winston Gerschtanowitz opnieuw niet binnengelaten bij winnaars Postcodeloterij: ‘Hoe kom je aan onze deur?’

Krijgen we in april eindelijk zonniger weer? ‘Kans op fraaie lentedagen neemt toe’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties