Emma Jansen
Emma Jansen Televisie 6 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Lang Leve De Liefde-deelnemer ‘Viking’ Dave houdt wel van gangbangs: ‘Ik haak af’

Het is weer tijd voor het soms ongemakkelijke liefdesprogramma Lang Leve De Liefde. Gisteravond was het de beurt aan de 35-jarige Dave, die al vier jaar vrijgezel is. Hij is gematcht met Iris (27). Zij is hard op zoek naar haar eerste echte vriendje en wellicht is Dave dat. Hij is niet op zijn mondje gevallen en spreekt zich graag uit over zijn seksleven, iets wat volgens beiden belangrijk is in een relatie. Maar niet alle kijkers vinden het fijn om aan te horen: „Sommige dingen moet je niet willen vertellen”, twittert een kijker van Lang Leve De Liefde.

Iris is haar hele leve al single: „Je gaat je dan wel afvragen waar dat aan ligt. Ben ik wel leuk genoeg? Ben ik wel goed genoeg?”, vertelt ze openhartig. Ze vertelt in haar aanmeldvideo dat ze valt op mannen met baarden. „Mijn vrienden zeggen weleens dat ik op Vikingen val.” De makers van Lang Leve De Liefde hebben goed nieuws voor Iris: Dave heeft een grote baard. Beiden hebben ze leuke welkomstcadeautjes voor elkaar gehaald. Het tweetal lijkt zich meteen op hun gemak te voelen bij elkaar. Misschien bloeit er wel liefde op tussen de twee. „Ik ben blij dat ik gematcht ben met iemand die spontaan is”, zegt Iris. Dave zegt in Lang Leve De Liefde het daar helemaal mee eens te zijn.

Ze hebben het gelijk over het avondeten en zijn eensgezind. Het wordt asperges met zalm en een lekker chocoladetoetje. Vervolgens nemen ze samen een kijkje door het huis en belanden ze in het bed voor een goed gesprek. De brandende vraag of ze bij elkaar in bed slapen is volgens Iris ook al opgelost. „Ik was eigenlijk wel van plan om op de bank te slapen”, zegt Dave. „Nee dat vind ik zo stom”, reageert Iris. En Dave vindt het dan toch wel gezellig om vanavond een bed te delen.

Spannend seksleven in Lang Leve De Liefde

Tijdens het pingpongen gaan ze wat meer de diepte in en Iris vertelt over haar single leven. „Ik begrijp niet dat je nog nooit een vriend hebt gehad”, zegt Dave. „Ik denk dat heel veel mannen jou heel leuk zouden vinden. En dat er heel veel achter jou aan zitten.” Hij laat zeker wel merken dat hij geïnteresseerd is in Iris en ze moet ervan blozen. „Je bent ook wel echt mijn type. Ik val op een welbespraakte Viking en dat ben jij”, zegt ze lachend.

Het gesprek neemt een hele andere wending wanneer Dave in de ochtend een kaartje uit de Lang Leve De Liefde-doos trekt met erop: hoe vaak in de week wil jij seks? „Ik denk dat als ik een partner heb, ik ook wel seks wil”, zegt Iris. „Als we drie keer in de week samen slapen, dan ook drie keer seks.” Dave merkt hierin dat ze echt nog nooit een relatie heeft gehad. „Er zijn gewoon momenten dat je denkt: ‘Nu echt even niet’. Het hoeft van mij echt niet elke dag.”

Aan het einde van de aflevering van Lang Leve De Liefde hebben de twee het over het seksleven van Dave. „Ik heb wel ooit gangbangs gehad”, zegt hij. En dat is nou net iets wat niet elke kijker wil horen. Ze vinden dat Dave niet gelijk moet overdrijven, maar ze zijn wel heel erg benieuwd hoe het gesprek verder gaat.

Kijk hier de hele aflevering van Lang Leve De Liefde.

Watermassa door verwoeste stuwdam bij Cherson in Oekraïne: wat zijn de gevolgen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.