Emma Jansen
Emma Jansen Televisie 15 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Lang Leve De Liefde-deelnemer deelt geheim om nucleaire aanval te overleven

In tv-programma Lang Leve De Liefde worden we vaak verrast met de denkwijze van sommige deelnemers. De één heeft het over een gangbang en de andere neemt cavia’s mee, om maar wat te noemen. Dit wekt soms de nodige vraagtekens bij de kijkers. Maar hoe dan ook boeit het programma zijn trouwe kijkers. Gisteravond was het de beurt aan Albert (65) en May May (67). En zij gaf de kijkers toch wel een erg belangrijke tip voor het moment dat we worden aangevallen door nucleaire raketten.

Het is voor May May erg lastig om een partner te vinden, omdat ze op de supermarkt na nergens naar toe gaat. En tussen de groente is nou niet de meest ideale plek om je partner te vinden. Het is voor May May belangrijk dat haar date openstaat voor spiritualiteit en laat dat nou eens het eerste raakvlak van de twee zijn.

May May zat drie jaar in lockdown

Het lijkt in het begin alsof de twee het goed met elkaar kunnen vinden. May May begint over de ogen van Albert, al is dat niet een standaard compliment, als je het zo mag noemen. „Je ene oog is kleiner dan je andere, wist je dat?” Waar Albert voor Lang Leve De Liefde nog geen weet van had. „Je hebt nog meer Chinese ogen dan ik”, zegt May May lachend. Wat blijkt is dat niet alleen zij Chinese roots heeft, maar ook Albert heeft dat in zich. Dit is weer een puntje waarin de twee elkaar kunnen vinden. Zal dit dan toch nog goed aflopen (zoals bij de legendarische ‘horrorkus‘)?

May May start haar dag altijd met een smoothie, waar een ingrediënt genaamd quercetine inzit. „Dat moet je gebruiken als je niet geprikt bent”, legt May May uit. De afgelopen drie jaar zat May May, samen met haar moeder, in lockdown. Ze gaat nergens meer heen, omdat iedereen daar ‘een prikje heeft’. Ze begint over topsporters die zijn neergevallen na het krijgen van een coronavaccin.

Lang Leve De Liefde-deelnemer geeft ‘levensreddende tip’

En nu moeten de kijkers goed opletten: May May geeft dé tip om nucleaire raketten te overleven. „Weet je wat goed is tegen de straling van nucleaire raketten? Broccoli-kiemen.” Albert gaf in zijn aanmeldvideo aan dat hij graag een slimme vrouw zou willen. Eentje die geen domme dingen zegt. Wellicht heeft May May ons nu allemaal behoed voor het kwaad en levens gered. Albert negeert de uitspraken van May May echter en blijft genieten van haar zelfgemaakte soep. Of ja genieten: hij vindt het wel te waterig en het is niet naar zijn smaak.

De kijkers van Lang Leve De Liefde kwamen in ieder geval niet meer bij van het lachen. Ze vinden het heerlijk dat Albert haar complot-idioterie volkomen negeert. „Ik moet wel zeggen dat ik in tijden niet zo gelachen heb”, twittert een kijker van Lang Leve De Liefde. Er wordt gezegd dat May haar belangrijke tip moet doorgeven aan minister van Defensie Ollongren. „Volgens mij moet de crisisdienst gebeld worden door MeeMee.”

Kijk hier de hele aflevering van Lang Leve De Liefde.

Hoe veilig is het gebruik van zelfbruiner? Dit zegt een expert erover

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.