Emma Jansen
Emma Jansen Televisie 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Lang Leve De Liefde-kijkers kotsmisselijk van horrorkus: ‘Mijn eten komt omhoog’

Het tv-programma Lang Leve De Liefde brengt iedere week twee deelnemers bij elkaar. Gisteravond was het de beurt aan Henk (47) en Jacomijn (40). De match is niet altijd perfect, maar Henk en Jacomijn lijken het erg goed met elkaar te vinden. Zelfs zo goed dat ze er geen gras over laten groeien en elkaar een grote smakkerd geven. Helaas vinden de kijkers het er niet heel smakelijk eruit zien. „Ik word er kotsmisselijk van”, twittert een kijker.

De Haagse Henk sprankelt meteen wanneer hij Jacomijn in Lang Leve De Liefde binnen ziet lopen. Ze zijn beiden klaar voor een nieuwe relatie en staan te popelen om dit avontuur te beginnen. Het koppel stelt elkaar gelijk gerust met wat complimenten en de zenuwen verdwijnen al snel. Voor Jacomijn uit Ermelo is het belangrijk dat haar toekomstige man goed is met kinderen, omdat ze er zelf twee heeft. De eerste overeenkomst hebben ze al, want Henk is zelf ook vader van twee kinderen. Het is dus duidelijk dat Henk en Jacomijn bij elkaar in de smaak vallen.

De grootste wens van Jacomijn is ook meteen vervuld: Henk is een kei in koken. Het lijkt alsof de twee helemaal voor elkaar gemaakt zijn en dat er een mooie toekomst voor ze ligt te wachten. Eenmaal wat later op de dag komt het stel volledig los en lopen de spanningen wat hoger op. Henk zet de eerste stap en geeft Jacomijn een smakkerd. Je kan echter aan het gezicht van Jacomijn in Lang Leve De Liefde zien dat ze het niet helemaal had verwacht.

Reacties Lang Leve De Liefde

„Je kan echt goed zoenen”, zegt Henk meteen. Waarna Jacomijn hem een compliment teruggeeft. Kijkers zijn niet geamuseerd door de gepassioneerde zoen van de twee. Ze noemen het zelfs een „horrorkus”. Maar de deelnemers laten de romantiek verder vloeien en dansen samen op een lied van André Hazes. Alleen wordt het voor Jacomijn op een gegeven moment naar haar smaak iets te klef.

„Ik krijg kriebels in mijn nek”, wordt er getwitterd. De zoen is voor de kijkers van Lang Leve De Liefde iets te veel van het goede. Het onsmakelijke beeld wekt bij velen nare gevoelens op. „Mijn eten komt naar boven” en „gooi er maar censuur in met die tongen.” De vraag is nu of de twee gaan verlengen, maar waarschijnlijk zit dat wel goed.

https://twitter.com/TanteMerie/status/1655622410224250892

https://twitter.com/Sloth_Bee/status/1655625465002962949

https://twitter.com/Mars_2708/status/1655625515405914124

https://twitter.com/indexaatje/status/1655622861250342932

Kijk hier de hele aflevering van Lang Leve De Liefde.

Sekspedia is nogal explicite seksuele voorlichting van BNNVARA: ‘Zo gaat seks er echt aan toe’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.