Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 18 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hilariteit bij LLDL-kijkers om ‘dj Roy’ die optreedt voor date: ‘Was niet goed’

Lang Leve de Liefde zorgt toch regelmatig voor lachwekkende televisie. Zo ook gisteren, toen Roy zijn dj-draaikunsten aan zijn date Debby liet zien. Want Roy zorgt met zijn optreden voor de nodige hilariteit bij LLDL-kijkers.

Hoewel het programma inmiddels bekend staat om de excentrieke kandidaten en ongemakkelijke dates, blijkt dit keer dj Roy het goed te doen bij kijkers. Roy blijkt namelijk nogal zelfverzekerd over zijn dj-carrière en benadrukt dat zijn leven niet altijd even makkelijk is.

„Ik heb eigenlijk weinig van de wereld gezien, door tijdgebrek”, vertelt de dj al vrij snel. Later legt hij aan zijn date uit dat het dj-leven soms een „eenzaam bestaan” is. En Debby zet zo haar vraagtekens bij die drukke agenda van Roy en vroeg zich hardop af of haar date überhaupt wel tijd heeft voor de liefde.

Roy schept op over dj-bestaan in Lang Leve de Liefde

Maar daar is Roy blijkbaar ook zelf nog niet helemaal achter. „Mensen vergeten weleens dat het werk dat ik doe een grote show is. Ik werk in een commerciële scene. Je moet een beetje spelen om mensen binnen te houden. Dat komt erbij, daar moet je tegen kunnen.” En ook bij die woorden kijkt Debby ietwat bedenkelijk.

Uiteindelijk kiest Roy ervoor om zijn Debby eens te imponeren met zijn dj-skills. Al zijn apparatuur wordt tevoorschijn gehaald om zijn date eens wat te laten zien. Maar Debby lijkt minder overtuigd van zijn draaikunsten dan Roy zelf. Ze schroomt dan ook niet om Roy erop te attenderen dat zijn overgangen niet optimaal zijn. „Je bent wel lekker kritisch”, antwoordt Roy.

LLDL-kijkers lachen om date Roy en Debby

Roy beslist uiteindelijk dat hij zijn date niet wil verlengen. Hij merkte namelijk gedurende zijn verblijf dat er een „switch” kwam en de boel niet soepeltjes liep. Debby denkt er hetzelfde over en er komt geen vervolg aan dit dj-liefdesavontuur.

Ondanks dat smulde het kijkerspubliek wel wederom van deze unieke date. Kijkers van het datingprogramma kunnen behoorlijk lachen om de opmerkingen van Roy en de ongezouten mening van Debby. Vermakelijke televisie, blijft het wel.

Je kijkt Lang Leve de Liefde terug via KIJK

Thierry Baudet komt terug op ‘reptielen’-uitspraak, hij bedoelde het niet letterlijk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hilariteit bij LLDL-kijkers om ‘dj Roy’ die optreedt voor date: ‘Was niet goed’
Sluiten