Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 3 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Martijn eet van twee walletjes op dubbeldate in B&B Vol Liefde: ‘Niet die armen op die ruggen, Martijn’

Waar eerder veelal de ietwat jaloerse strijd om paardenfluisteraar Hans veel tongen losmaakte bij B&B Vol Liefde-kijkers, bleek gisteravond het grote hart van Martijn het gesprek van de dag. Want de Portugese B&B-eigenaar koos namelijk voor een dubbeldate met zijn Simone en Marian. En kijkers weten niet wat ze zien als de ‘brave’ Martijn zich ontpopt tot player en van beide walletjes eet.

Gisteren schreven we nog over de ‘B&B vol jaloezie’ op het Franse erf van paardenfluisteraar Hans. Daar bracht namelijk de jongere Daisy het hart van Hans op hol en bleek dat Petra zich mateloos irriteerde. Die soap ging ook in de aflevering van gisteravond weer verder.

Nog steeds jaloezie bij Petra in B&B Vol Liefde

Daisy en Hans blijken namelijk met een Franse alcoholische versnapering te zijn doorgezakt. De volgende dag kan Petra het, na alle flirtpraktijken en sjanserijen, niet laten om de Franse B&B-eigenaar even aan de tand te voelen. Ze vraagt hem op de man af wat hij van Daisy vindt. „Waar komt dit ineens vandaan?”, reageert Hans verbouwereerd. De B&B-eigenaar legt uit dat „als je een feestje wil bouwen je bij Daisy moet zijn”, maar dat hij nog zoekt naar diepgang bij de zestien jaar jongere kandidate. Petra hoopt in ieder geval dat Daisy niet al te lang blijft.

Bij Ted en Tjerk in Madeira loopt het allemaal van een leien dakje. Want de twee lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Ook vriendin Rita blijkt gecharmeerd van Tjerk, wat ook kijkers opvalt. 

Kijkers loven Frank die B&B van Denise verlaat

Frank komt in Spanje met B&B-eigenaresse Denise tot de conclusie dat het ontbreekt aan een romantische klik. Hij legt uit dat hij Denise de liefde gunt en haar daarin niet in de weg wil staan. Kijkers loven de aanpak van Frank en zijn volwassen gedrag, in tegenstelling tot Dave, die minder populair blijkt bij het kijkerspubliek. Want men ergert zich aan de kinderachtige concurrentiestrijd die Dave blijft voeren. Ook als nieuwe kandidaat Ben binnenwandelt, waar Denise overigens wel warm van wordt, blijft Dave op ietwat slinkse wijze ‘haantje de voorste’. 

https://twitter.com/Tantepieps/status/1554549948326334464

Martijn haalt alles uit zijn dubbeldate

Tot slot is daar het gigantische hart van B&B-houder Martijn in Portugal, die niet echt kan kiezen tussen Simone of Marian. Hij neemt ze uiteindelijk allebei mee op een dubbeldate en daar lijkt Martijn het genot van twee vrouwen om zich heen wel prettig te vinden. Hij voelt zich een heuse „Tom Cruise” door de twee vrouwen aan zijn zijde. Martijn kan het dan ook niet laten om met een arm om Marian en de ander om Simone heen, alles uit zijn date te halen. En tja, dat is best ongemakkelijk om naar te kijken. 

Wil je de laatste aflevering van B&B Vol Liefde zien? Je kijkt de laatste aflevering via RTLXL of kijkt vooruit op Videoland.

‘B&B vol jaloezie’: Hans slooft zich uit voor jongere Daisy en Petra bijt op haar tanden

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.