Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Experts slaan plank mis in Married at First Sight, vinden kijkers

Nu de eerste getrouwde koppels in Married at First Sight op huwelijksreis zijn geweest, is het tijd om een aantal nieuwe kandidaten voor te stellen. Jan en Brigitte zullen elkaar snel gaan ontmoeten voor het altaar. Maar dat de twee gekoppeld zijn door een team van experts, kunnen kijkers van het programma zich niet voorstellen.

Volgens twitteraars zou Brigitte te dominant zijn voor Jan. „Als de deskundigen nou eens een gokje in het casino zouden wagen, hebben ze meer geluk, denk ik”, reageert iemand. „Brigitte en Jan komen toch uit twee verschillende werelden? Ojee ojee..”, klinkt het commentaar van een ander. „Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat Brigitte zichzelf te knap, hip en goed vindt voor Jan”, denkt een kijker.

Maurice krijgt tweede kans

Twitter zou geen Twitter zijn als het niet vol stond met ongevraagd commentaar. En dus wordt het gedrag van Joep, de koning van de verkleinwoordjes, ook deze week weer onder de loep genomen. Dat de kandidaat zijn kersverse vrouw alleen kan complimenteren met haar lichaam en niet haar persoonlijkheid, nemen velen hem kwalijk. „Caroline: ‘Ik vind je ogen mooi, je ziet iemand echt voor je, iemand staan’ Joep: ‘Ik vind je een lekker figuur hebben’. Die levellen lekker hoor”, klinkt het op Twitter.

Na het fiasco met Arjan heeft Maurice een nieuwe kans gekregen. Hij mag op date met meerdere mannen, waaronder Davide. Deze kandidaat blijkt niet alleen eerder op tv te zijn geweest, maar hij heeft ook een speciaal talent. „Davide palmt Maurice gelijk in met zijn zoetgevooisde stem. Hij heeft vroeger in het achtergrondkoor gezongen van een Nederlands-Italiaanse zanger van wie we al een tijdje niks hebben gehoord, valt mij nu op”, merkt een kijker op. „Davide is some serious bad news, dat zie je van mijlenver. Laten we hopen dat Maurice voor één van de andere heren kiest”, reageert een ander.

Married at First Sight

„Ik hoop niet dat Maurice voor Davide kiest, want die heeft hem al een keer eerder in de friendzone gestopt en dan weet je dat het niet goed zit. Kies voor date nummer 3 Maurice”, is het commentaar van een andere kijker.

Gelukkig is er nog hoop voor Kim en Antoine. Als zij voor het eerst als getrouwd stel wakker worden, ziet het er zeer knus uit tussen de twee. Volgens een kijker „voelt het een beetje alsof Kim en Antoine samen wakker worden na een avond keihard carnavallen. Confetti naast ‘t bed en die ballonnen die je hebt gestolen in de kroeg aan de lamp geknoopt. Kei gezellig. Ik zie dit wel gebeuren. Lekker samen genieten van het leven.”

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4, of via Videoland.

Volgens Kiev is de ‘actieve fase’ van de oorlog in Oekraïne voor eind april voorbij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Experts slaan plank mis in Married at First Sight, vinden kijkers
Sluiten