Julia Onclin
Julia Onclin Televisie 8 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Kijkers TVOH raken niet uitgepraat over Glennis Grace, die kandidaat met grond gelijk maakt

Kijkers zagen vrijdagavond hoe The Voice of Holland-kandidaat Niene met de grond gelijk gemaakt werd door jurylid Glennis Grace. De 23-jarige zong haar eigen versie van het liedje Dangerous Woman. Echt mooi vond Glennis het echter niet en dat liet ze duidelijk weten ook.

„Ik vind dit heftig, want ik vond het echt niet goed”, flapt Glennis eruit als Niene net klaar is. De 23-jarige heeft nog niet eens de kans gehad om zich voor te stellen. „Het ging alle kanten op”, vervolgt het jurylid. „Ik ben gewoon een beetje in shock.”

Glennis: ‘Ik weet niet of je zangles hebt…’

Glennis vond het niet mooi dat de stem van Niene ‘alle kanten’ op ging. „Ik weet niet of je zangles hebt…”, vraagt de coach zich hardop af. „Ik studeer zang”, reageert Niene. Ze zit namelijk op het Conservatorium van Enschede.

Net als Glennis is ook Anouk niet erg onder de indruk van het optreden van Niene. Ze beaamt dat het niet erg goed was. „Er zaten goede stukjes in, waarvan ik dacht: daar zit wat. Maar dan ging het direct daarna weer een beetje mis”, legt ze uit. Anouk ziet het naar eigen zeggen niet gebeuren dat Niene een ‘nieuwe ster’ wordt.

Ondanks dat zou Anouk het wel ‘een giller’ vinden als het volgende optreden van Niene iedereen wel omver blaast. Coach Ali B draaide namelijk wel om tijdens het optreden van Niene en hij zal haar coachen.

Verdeeldheid onder kijkers: kritiek terecht of enorm triest?

Op social media reageren kijkers gemengd op het optreden van Niene. Zo laat iemand op Twitter weten het ‘enorm triest’ te vinden hoe Anouk en Glennis samen een 23-jarige de grond in boren. Weer een ander zegt: „Als jij zingt, Glennis, ben ik ook weleens in shock! Over alle kanten op gaan gesproken. NEE, NEE, NEEEE.”

 

Toch zijn er ook kijkers die het wel eens zijn met de kritiek van Anouk en Glennis. Zo schrijft iemand: „Geweldig Voice-debuut van Glennis Grace, die het gewoon zegt zoals het is.” Een ander vindt ook dat het commentaar van Glennis enorm meevalt.

 

Uitvaart Esmee (14): veel mensen langs de route om afscheid te nemen

Advocaten Djokovic beweren dat tennisser in december nog corona had

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kijkers TVOH raken niet uitgepraat over Glennis Grace, die kandidaat met grond gelijk maakt
Sluiten