Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wel of geen hoofdprijs bij Deal or No Deal? De spanning is om te snijden

Kandidaat Koos komt er wel héél dichtbij, die hoofdprijs van 200.000 euro. De spanning in de studio is om te snijden, en niet alleen bij Koos zelf. Ook presentator Buddy Vedder zit op het puntje van z’n stoel. Bij Deal or No Deal zie je vanavond of het ‘m lukt, het binnenslepen van die grote geldprijs.

De box die deelnemer Beppie vastheeft, nummer twee, wilde Koos vanaf het begin al bewaren. Maar denkt hij daar nog hetzelfde over als de keuzes afnemen? „Wat doen we, Bep?” Haar reactie komt: „Je bezorgt me hartkloppingen.” Maar zij is niet de enige: „Moet je de mijne eens voelen.” En dan maakt de Deal or No Deal-kandidaat de keuze: box 18 moet geopend worden. En jahoor, daar zit een ‘magere’ 40.000 euro in. Nu nog over: 50.000 en 200.000 euro, de hoofdprijs. Zal het Koos lukken de grootste vis te vangen?

Deal or No Deal

Deal or No Deal ken je vast wel: het programma waar iemand zomaar uit het publiek ‘geplukt’ wordt om mee te spelen in het geldspel. Aan de speler de taak zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welke bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een bedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘No deal.’

De presentatie van het programma dat al veel mensen blij maakte, lag eerst in de handen van Beau van Erven Dorens. Maar nu heeft musicalster Buddy Vedder het stokje overgenomen. „Het is echt super cool om het stokje van Beau van Erven Dorens over te nemen. Ik weet nog dat ik vroeger keek en ook meespeelde, vanaf de bank”, zei hij nadat bekend werd dat hij het programma nieuw leven in mocht blazen.

Deal or No Deal zie je vanavond om 22.00 uur bij RTL5.

Maxime Meiland steunt anti-islam uitspraken Erica: ‘Vrouw wordt weer de dupe’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wel of geen hoofdprijs bij Deal or No Deal? De spanning is om te snijden
Sluiten