Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 4 mei 2021

Bezorgde kijkers over ‘meest bizarre’ Help, mijn man is klusser: Ren vrouw, ren!

De aflevering van Help, mijn man is klusser! deed gisteravond bij veel kijkers een akelig gevoel in de onderbuik ontstaan. De (niet) klussende man bleek onder andere een voorliefde voor camera’s te hebben, en niet die van de crew van het RTL-programma. Al is niet alles wat het lijkt, verdedigt een vriend van het veelbesproken stel. Iets wat ‘stopcontact-Karin’ nog als geen ander weet.

Deze aflevering staat Brenda centraal. Ze heeft haar man opgegeven voor Help, mijn man is klusser! omdat ze al tijden met haar kinderen in een bouwput tussen de open elektra slaapt, vertelt ze aan presentator John Williams. „Hi John, ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons”, riep ze op in een video. Haar man David voert ondertussen al maanden niks uit. Nu ze dreigt te vertrekken, brengt John een bezoekje. Al gauw wordt het Williams en de kijker duidelijk dat de bouwput niet de enige zorg van het stel is.

Reacties Twitter op Help, mijn man is klusser!

Op Twitter reageren mensen op de aflevering en vragen zich hardop af of de niet-klussende David wel de echte reden is waarom Brenda wil vertrekken. Velen menen dat ze bang is voor haar man, die het huis vol met camera’s heeft laten hangen. Sommigen vragen zich dan ook af of ze wel naar een aflevering van Help, mijn man is klusser! kijken en niet naar Gestalkt.

 

Ook hebben veel vrouwen een ‘ren-advies’ voor Brenda. „Run girl run! Ga weg.”

En dan is er nog zijn ‘eigen kamer’ die op slot zit en bij de kijkers heel wat vragen oproept, evenals zijn rugzak:

Maar het blijft natuurlijk een televisieprogramma en daarin kan nog weleens iets uit z’n verband worden gerukt, merkt een vriend van het stel op, wiens bericht door anderen wordt gedeeld. Zo zou David volgens hem „superlief zijn” voor z’n vrouw en kinderen. „Niets is wat het ooit lijkt.”

Er zijn ook kijkers die het maar „een raar programma” vinden en weinig sympathie voor Brenda kunnen opbrengen.

Of mensen die het allemaal wel mee vinden vallen.

En dan is er ook iemand die denkt dat het allemaal gespeeld is.

Hoe het ook zij, na afloop van de verbouwing beloven de twee hulp te zoeken, besluiten ze in het programma.

Hier kijk je de aflevering terug.

Scheiding Bill en Melinda Gates voer voor grappenmakers: ‘Hij was altijd Microsoft’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bezorgde kijkers over ‘meest bizarre’ Help, mijn man is klusser: Ren vrouw, ren!
Sluiten