Kristel van den Bergh
Kristel van den Bergh | LinkedIn Televisie 7 apr 2021 / 14:01 uur

Hellevoetsluis wereldberoemd door optreden Duncan Laurence bij Ellen DeGeneres

Songfestival-winnaar Duncan Laurence (26) was gisteravond te zien in The Ellen DeGeneres Show. Presentatrice Ellen DeGeneres (63) sprak over het nieuwe album van Duncan Laurence en er was een speciale duetversie van Arcade te zien. Gezongen met de Amerikaanse zangeres Fletcher en met een speciale videoclip, deels opgenomen in Hellevoetsluis.

Door de coronacrisis kon Duncan niet naar Amerika reizen voor een optreden in de uitzending bij Ellen DeGeneres. Daarom werd een speciale videoclip gemaakt. In de videoclip zie je Fletcher en Duncan zingen op twee verschillende plekken. Duncan werd gefilmd op de Haringvliet in Hellevoetsluis (Zuid-Holland), zijn geboorteplaats.

Duncan Laurence bij Ellen DeGeneres

‘Small Town boy’ Duncan Laurence is uitgegroeid tot een internationaal grote artiest. Talkshow-host Ellen DeGeneres sprak in haar talkshow positief over het nieuwe album van Duncan, Small Town Boy.

Daarbij liet ze de nieuwe versie van Arcade zien.

Arcade blijft een wereldwijde hit

Duncan zegt op Instagram in de wolken te zijn met de aandacht van de talkshow. ‘Bedankt Ellen! Dit is zo’n bijzonder moment in mijn leven’, schrijft de zanger bij een Instagrampost.

 

Arcade is sinds de songfestivalwinst in 2019 een hit. Op 19 februari 2021 stond het nummer nog op plaats 91 in de Billboard global top200. In deze top200 wordt wekelijks gekeken naar de beste artiesten en muziek. Laurence was enorm trots op zijn plek in deze top200, liet hij weten via een post op Instagram.

Hellevoetsluis in The Ellen Show

Het is niet de eerste keer dat Hellevoetsluis in de schijnwerpers staat. Craig Melving probeerde ooit in zijn talkshow The Today Show de naam van de stad uit te spreken. Toen hij het wilde aanwijzen op de kaart, was een stad in de buurt van Haarlem gemarkeerd.

De geboorteplaats van Duncan was al enorm trots op ‘hun’ songfestivalwinnaar. Maar nu het dorp zélf op Amerikaanse tv was, in een grote talkshow, zijn de inwoners helemaal trots. Zo blijkt wel uit deze tweets:

Duncan Laurence: ‘We hebben geen haast met trouwen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hellevoetsluis wereldberoemd door optreden Duncan Laurence bij Ellen DeGeneres
Sluiten