Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 8 nov 2020 / 10:10 uur

Duncan Laurence: ‘We hebben geen haast met trouwen’

Duncan Laurence en zijn verloofde Jordan hebben geen haast met trouwen. Zeker nu er vanwege corona geen groot feest kan worden gegeven, wachten ze nog even af met plannen.

„We wachten gewoon tot het iets rustiger is en wanneer dat is, zien we wel”, zegt Duncan tegen het ANP. „We hebben elkaar. Ik ben elke dag hartstikke gelukkig en de trouwdag komt wanneer het komt. We weten in ieder geval dat we gaan trouwen.”

Begin oktober maakte de 26-jarige songfestivalwinnaar bekend dat Jordan hem ten huwelijk heeft gevraagd. Veel fans waren verrast, maar Duncan zelf ook, zegt hij. „Ik had er wel op gehoopt natuurlijk. Het is zo fijn dat je het leven letterlijk met elkaar kunt delen en dat je dat ook naar elkaar uitspreekt en beloofd.”

‘Verslaafd aan liedjes schrijven’

De Amerikaanse Jordan werkt als songwriter. Hij en Duncan leerden elkaar kennen in Los Angeles, en de vonk sloeg over toen ze samen aan de slag gingen in de studio. „We hebben ontzettend veel geschreven”, zegt Duncan. En ook in coronatijd bleven de twee doorwerken aan Duncans debuutalbum, dat vrijdag uitkomt, maar ook aan „toekomstige dingen”.

„Het was ontzettend fijn en bijzonder om iemand zo goed te leren kennen door middel van het schrijven van songs”, zegt hij. „We zijn inmiddels verslaafd aan het schrijven van liedjes. Elke dag komt er wel een liedje uit. Het is zo fijn om een droom te kunnen delen met iemand waar je ook nog eens smoorverliefd op ben. Het klikt gewoon hartstikke goed. Ja, ik ben hartstikke gelukkig.”

Lees ook: Nigel Farage is 10.000 pond armer door verlies Trump

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duncan Laurence: ‘We hebben geen haast met trouwen’
Sluiten