Julia Onclin
Julia Onclin Televisie 7 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

TVOH-deelnemer Jasper maakt na kritiek op slecht optreden smak op vloer

Als het eenmaal tegen zit, dan zit het vaak ook goed tegen. Deze uitspraak zal maar al te pijnlijk waar zijn voor The Voice Of Holland-deelnemer Jasper Wever. De 28-jarige is een dag na zijn slechte TVOH-optreden onderuit gegaan. Wever heeft daarbij verwondingen aan zijn gezicht opgelopen.

Coach Jan Smit deelt op Instagram beelden van het gezicht van Jasper. Op de foto is duidelijk te zien dat de kandidaat een beste smak heeft gemaakt. In de tekst onder de post laat Jan weten dat Jasper met zijn gezicht op een tegelvloer is gevallen. Ondanks dat wil de coach er alles aan doen om hem klaar te stomen voor de tweede liveshow. „Met een beetje make-up lappen we hem weer op voor komende vrijdag…”, schrijft Jan.

Zenuwen

Dit is helaas niet de eerste keer dat het tegenzit voor Jasper. De 28-jarige staat inmiddels bekend als de zenuwachtigste kandidaat ooit. Tijdens de knock-outs was Jasper zo zenuwachtig dat Anouk het optreden stil liet leggen. Ze praatte een beetje op hem in in de hoop de zenuwen zo wat te kalmeren

Tijdens de eerste liveshow ging het echter weer mis. Naast de zenuwen had Jasper ook last van zijn keel. Deze omstandigheden beïnvloedden zijn optreden. Ondanks dat stemde het publiek hem door naar de vorige ronde. Dat was een beslissing waar met name Anouk zich niet in kon vinden. „Dit is niet de plek voor jou om te staan. Je moet kilometers maken”, had ze Jasper eerder nog als advies gegeven. Het is te hopen dat de TVOH-deelnemer tijdens de tweede liveshow geen last zal hebben van zijn verwondingen.

Veelbesproken interview van Oprah met Harry en Meghan ook in Nederland te zien

Organisatoren hoopvol na ‘historisch’ dancefeest Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.