Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 11 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

10.000 euro over? Dan neemt Sander Hogendoorn een tattoo van Diederik Gommers

Voor het derde jaar op rij organiseert 3FM Serious Request: The Lifeline. En voor deze editie heeft 3FM-dj Sander Hoogendoorn een wel heel bijzondere actie opgezet. Vanochtend in de studio beloofde hij dat hij het hoofd van Diederik Gommers op zijn lijf laat tatoeëren, als hij 10.000 euro aan donaties binnenhaalt.

„Doe normaal”, reageerde Gommers, die op de hoogte werd gesteld van het nieuws door de radio-dj via een telefoontje. Hoogendoorn speelt al langer met de gedachte om „coronaheld” Gommers op zijn lijf te vereeuwigen. Volgens hem is juist Gommers de man die Nederland door de crisis heen sleept. „Met zijn kennis, kunde en hart van goud.”

Diederik Gommers-stickers

Ben je nou ook mega-fan van Diederik Gommers, maar gaat een tattoo je net even te ver? Dan kun je ook een plakplaatje kopen van de IC-arts. Hoogendoorn heeft namelijk stickers laten maken van Diederik Gommers, die vanaf vandaag beschikbaar zijn bij een donatie van minimaal 5 euro.

Aan zelfliefde geen gebrek, want Gommers kocht zelf het eerste exemplaar. „Die ga ik zelf ook dragen dan, natuurlijk”, zei Gommers.

Het is dit jaar de derde keer dat 3FM in actie komt in de vorm van The Lifeline. Dj’s van NPO 3FM gaan vanwege de coronacrisis dit jaar niet het land in voor Serious Request: The Lifeline. In plaats daarvan zitten Frank van der Lende, Eva Koreman, Sander Hoogendoorn, Sophie Hijlkema, Rob Janssen en Wijnand Speelman van 18 tot en met 24 december in lockdown, maakte de radiozender eerder bekend.

Lees ook: ‘Mogelijk strenge lockdown in Duitsland’, Fransen na 8 uur ’s avonds niet meer naar buiten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.