Manners.nl
Manners.nl Televisie 30 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Het gênante debat tussen Trump en Biden in 21 hilarische reacties

Alle chaos, gekte en onbeschoftheid op de wereld in 2020 kwam samen in het eerste presidentiële debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Eigenlijk is het niet om te lachen, maar je ontkomt er niet aan als je door de reacties op Twitter scrolt. We blikken nog één keer terug.

In de Verenigde Staten leeft men op dit moment in een real life aflevering van South Park. In de voorbereiding op het debat noemde Donald Trump zichzelf continu een fitte man, terwijl hij zijn opponent wegzette als een slaperige seniel. In het andere kamp liet Joe Biden op een fiets en met een extra hupje op de vliegtuigtrap zien nog hartstikke beweeglijk te zijn. De zittende president eiste een dopingtest. Et cetera, et cetera, et cetera.

Het presidentiële debat tussen Donald Trump en Joe Biden

Om te beginnen: laat dat ‘presidentiële’ maar weg. Het debat kort samengevat. Donald Trump begon vanaf seconde 1 met het in de rede vallen van Joe Biden. Moderator Chris Wallace van Fox News wist hier op geen enkele manier grip op te krijgen. Joe Biden raakte geagiteerd en zei een keer ‘hou je mond’, ‘clown’ en ‘leugenaar’. Donald Trump weigerde white supremacists te veroordelen en strooide met beledigingen. Inhoudelijk raakte het kant noch wal.

Chris Wallace wist in de genânte chaos geen orde te scheppen. Je kunt je afvragen of een debat op deze manier nog zin heeft. Misschien had hij het wel gewoon moeten afkappen bij de zoveelste interruptie.

gevatte en hilarische reacties op Twitter

Hoe treurig het niveau ook was, er viel ook nog wat te lachen. De reacties op Twitter die volgden na het debat tussen Donald Trump en Joe Biden waren bij vlagen hilarisch. Een compilatie.

https://twitter.com/AshaRangappa_/status/1311113578024505344

https://twitter.com/AlptekinAkdogan/status/1311193880017219585

https://twitter.com/DavinaSteinweg/status/1311174291879325701

https://twitter.com/Rory_Moe/status/1311111807138963457

Ja, lach er maar om. De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 vinden op 3 november plaats. Voor die tijd volgen nóg twee debatten tussen Joe Biden en Donald Trump.

Lees ook: Eerste verkiezingsdebat VS ongekend hard: ‘Kan je eens je mond houden?’

⌚️ Lees ook: Het horloge van Joe Biden is een sluw staaltje anti-Trump-symboliek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.