Erik Jonk
Erik Jonk Binnenland 30 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Ze doet weer mee: Famke Louise op bezoek bij Diederik Gommers

Famke Louise doet niet meer mee aan #Ikdoenietmeermee en is vandaag langsgegaan bij IC-arts Diederik Gommers.

De zangeres plaatste een foto op Instagram waarop ze de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care bezoekt op zijn werkplek.

Famke Louise met Gommers bij Jinek

In de uitzending van Jinek, waar Famke haar deelname aan #Ikdoenietmeermee verdedigde, was ook Gommers aanwezig. De zangeres stelde onder meer dat de eerste lockdown geen effect had. Verder stelde Famke Louise dat het kabinet met de maatregelen meer de jongeren treft dan andere generaties. „De ouderen zoeken ook de horeca op en houden zich ook niet aan de anderhalve meter”, aldus Famke Louise.

Actie #ikdoenietmeermee binnen een dag weggevaagd

Niet lang na haar optreden bij Jinek nam Famke haar woorden terug. Ook onder anderen Bizzey, Tim Douwsma, Thomas Berge en Yes-R kwamen tot inkeer over de actie, die mede werd opgericht door Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Het werd daarmee zo’n beetje de slechtste hashtag-actie van het jaar, eentje die in elk geval werd weggevaagd.

Na een pittige discussie in de talkshow bood Gommers de zangeres aan om eens met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp. Vandaag ging Famke Louise, sportief in trainingspak gekleed, op de uitnodiging in.

Binnen een uur na het posten van de foto op Instagram had de zangers 17.500 likes.

Lees ook: PowNed-verslaggever heeft spijt van confrontatie met Famke Louise

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.