Relatie&Seks

Verliefd op het meisje achter de kassa

Verliefd op het meisje achter de kassa

In de supermarkt wordt er wat af geflirt Foto: Colourbox

Foto van 'Sofie Smulders'

14 FEB 2018

De supermarkt is een kweekvijver voor de liefde. Romances in de rij voor de kassa, geflirt bij de groente-afdeling en ook tussen medewerkers bloeit er regelmatig iets op. Noël en Dave, Yta en Allard en Esther en Matteo kunnen er over meepraten.

Noël (42) en Dave (43): In de Aldi kom je de mooiste mensen tegen

Noël woonde met haar dochtertje in Nijmegen. „Ik maakte dagelijks een wandelingetje naar de Aldi, wat ik altijd heel leuk vond. Waarom ik dat zo leuk vond, had ik nooit bedacht.” Door Dave dus, de snelste kassamedewerker van de winkel. Tussen de twee kwam het langzaam op gang. „Ik stond altijd bij hem in de rij en we wisselden weleens een woordje. Na weken vroegen we elkaar op hetzelfde moment: ‘hoe heet je eigenlijk?’”

Toen Dave een keer om een dropje vroeg uit een zak die Noël afrekende, kwam er schot in de zaak. Ze gingen een biertje drinken. „Om 5 uur op een zaterdagmiddag. Ik had helemaal niet in mijn hoofd: dit is een date, dus ik had mijn dochter meegenomen. Wist ik veel.” Dat biertje werd eten en dat eten werd een drankje met vrienden van Dave - Noël had inmiddels oppas weten te regelen. „Het was een heel gezellige avond. Nadat de kroeg sloot, hebben we bij mij thuis nog zitten kletsen. Om 5 uur ‘s ochtends bij het afscheid gaf Dave me een knuffel. Toen pas had ik in de gaten dat ik hem leuk vond.”

Zes kinderen

Zoals dat gaat, besprak Noël de avond een dag later uitgebreid met haar beste vriendin. „Ik zei tegen haar: ‘hij is het, ik ga met hem trouwen.’” Bij Dave was het kwartje nog niet gevallen. Hij wist dat Noël hem leuk vond, maar ging voor zes weken naar Canada. De insteek was: daarna zien we wel weer. „Na drie weken viel er echter een kaart in de bus en kreeg ik een belletje: hij miste me.” Eenmaal terug in Nederland scharrelden Dave en Noël verder, maar een relatie mocht het niet heten. Dit duurde een half jaar, tot zij er genoeg van had.

Noël en Dave

„Ik was wel klaar met die benaming en ik had natuurlijk een kindje. Zij vroeg: ‘is Dave mijn nieuwe papa? Ik maakte hem duidelijk dat ik klaar was voor het serieuze werk: ‘Ik wil samenwonen, ik wil zes kinderen, dit is wat je krijgt.’ Hierop volgden Daves gouden woorden: laten we het maar proberen. Dat zijn we nu nog steeds aan het doen.” Op hun bruiloft werd het verhaal nagespeeld met een Aldi-karretje. „Iedereen die ons kent, weet van ons bijzondere verhaal.” En die zes kinderen? “Die zijn er echt gekomen.”

Yta (31) en Allard (37): Onze kinderen hebben blauw bloed

„Ik kwam werken bij Albert Heijn Brugstraat in Groningen, Allard werkte daar al”, vertelt Yta. „We zaten allebei achter de kassa, hij bij de infobalie, ik als caissière.” Yta had destijds nog een vriendje, maar Allard liet wel duidelijk merken dat hij haar zag zitten. „De eerste vonk sprong over tijdens het kerstdiner.”

Hierna werkten de twee een poos niet samen, maar in die zomer daarop stonden ze regelmatig samen in de winkel: “Samen openen, samen sluiten, de klik was er duidelijk.” Niet lang daarna ging het uit met Yta’s verkering en bloeide het op tussen haar en Allard. „We gingen samen wielrennen en een keer picknicken.” Het was aan.

Yta en Allard

„Het blijft een leuk verhaal om te vertellen, een Albert Heijn-relatie. We komen samen nog regelmatig langs de winkel waar het allemaal begon.” Als je bij Albert Heijn werkt, wordt er gezegd dat je ‘blauw bloed’ hebt. „Oud-collega’s grappen dat dat bij onze kinderen door de aderen stroomt.”

Esther (22) en Matteo (28): Gek op het meisje van de Poiesz

Matteo liep meestal zo rond het middaguur door supermarkt Poiesz in het Friese Balk, waar Esther als caissière werkte. „Ik werkte daar in de weekenden en altijd stond diezelfde jongen om een uur of 12 bij mijn kassa. Hij knipoogde vaak naar me.”

Behalve die knipoog werd er ook openlijk gesjanst, geeft Esther toe. „Af en toe maakten we een babbeltje over de dag en flirtten we wat, maar dat was het wel. Dat wilde ik ook niet echt doen vanuit mijn positie.” Buiten de supermarkt vonden de twee elkaar alsnog.

Eerste kus

„Met een vriendinnetje ging ik op stap. We zaten in de kroeg en hij liep opeens binnen. Stomtoevallig. ‘He, dat is dat lekkere ding van de Poiesz’. Ik trok de stoute schoenen aan en liep op hem af.” Esther nodigde Matteo uit voor een drankje. Dat werden er meer en ook de eerste kus kwam al vrij snel.

„We hebben daarna een paar keer gedatet. Na een maand was het aan. We vonden elkaar eigenlijk meteen heel leuk en nu nog steeds”, lacht Esther. Iedereen weet overigens waar Esther en Matteo elkaar ontmoet hebben, iets waar ze ook op hun bruiloft in september 2015 niet omheen konden: „Hij is gek op het meisje van de Poiesz.”

BEKIJK OOK


Views

300+

Vijftigplussers daten massaal online

Vijftigplussers daten massaal online

Vijftigplussers daten massaal online. Foto: Colourbox

Foto van 'metronieuws'

19 MEI 2018

Dacht je dat jongeren alleen maar aan het Tinderen zijn? Bad thinking! Vijftigplussers daten namelijk ook massaal online. Websites als 50PlusMatch, Lexa en Grindr zijn het populairst onder deze generatie.

Online daten

Van de vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, maakt ruim zeventig procent gebruik van datingsites of -apps. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Ouderen en Intimiteit’ dat voor startpagina.nl onder een kleine 2000 Nederlanders (50+) is gehouden.

Met wisselend succes, schrijft de Telegraaf. Volgens ervaringsdeskundigen vinden sommigen de liefde van hun leven, maar anderen zijn duizenden euro’s kwijt aan oplichters.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

2k+

'Stop met Tinder, ga retrodaten'

'Stop met Tinder, ga retrodaten'

Foto: Colourbox

Foto van 'E.Westland'

14 MEI 2018

Een profielfoto van enkele jaren geleden, een begeleidende tekst over je „spontane karakter” en een zere duim van het naar links swipen: geen wonder dat daten anno 2018 iedere keer op een teleurstelling uitloopt. We moeten weg van Tinder en weer gaan ‘retrodaten’, vinden de eigenaren van datingbureau Here I am.

Gerda Schoot en Nicolette Veltkamp runnen het datingbureau. „Het is echt retrodaten: je naam komt in een kaartenbak, niemand kan zien wie er ingeschreven staat en je hoofd staat niet op een of andere site. Het is volledig persoonlijk”, vertelt Schoot.

Bij de dames van Here I Am hoef je niet aan te komen met een gemaakt verhaal over je leuke en spontane karakter. „We voeren een uitgebreid intakegesprek en kijken daarbij echt hoe iemand in elkaar zit. Waar zit diegene in zijn proces, wat heeft hij of zij meegemaakt in vorige relaties en waar ben je aan toe? Er komt een stukje coaching bij kijken.”

'Stop met Tinder, ga retrodaten'

Nicolette Veltkamp en Gerda Schoot

Quick win

Die verdieping blijkt nodig in de tijd waar digitaal daten de norm is. „Op Tinder zijn profielfoto’s gefotoshopt, gebruiken mensen foto’s van toen ze jaren jonger waren en teksten die niet echt bij hen passen. Het zijn dateprofielen voor the quick win, en anders schuiven we weer door. Of de ander heeft naast jou met nog vier anderen contact, zonder dat jij het weet. We horen hier vreselijke verhalen”, aldus Veltkamp.

Na een intakegesprek, het invullen van een uitgebreide vragenlijst en daaropvolgend een feedbackgesprek met de dames van Here I Am, kan het dan eindelijk gebeuren: de date. Maar hoe uitgebreid je ook screent, die chemie tussen twee mensen kun je toch eigenlijk niet regisseren?

„We kunnen heel veel, op basis van kennis en ervaring, maar inderdaad: de chemie tussen mensen blijft soms een raadsel. Soms doet die ene glimlach het, of een bepaalde geur. Dat kunnen we niet regisseren. Maar we kunnen wel mensen bij elkaar vinden die met elkaar kunnen leven. Dat bepalen we niet aan de hand van gemeenschappelijke interesses, maar aan hoe iemands energie is, wat je drive is. Wij weten van tevoren al dat de mensen die we bij elkaar zetten bij wijze van spreken met elkaar kunnen samenwonen. Alleen of die seksuele aantrekkingskracht er is, dat blijft afwachten.”

Kroeg

Alleen daarom al moeten we van Tinder af en weer de kroeg in, denken de matchmakers. „Het voordeel daarvan is dat je ziet hoe iemand kijkt, lacht en doet met zijn vrienden. Swipen is reageren op een foto: het zegt helemaal niéts.”

Maar ja, niet iedereen wil in zijn eentje de kroeg in en als je op een bepaalde leeftijd bent, is het soms niet meer zo gemakkelijk als vroeger, merken Schoot en Veltkamp. Want hoe weet je nou of die leuke man of vrouw aan de bar eigenlijk wel vrijgezel is of openstaat voor een nieuwe relatie?

„En dan komen ze naar ons. Wij zijn ook een leuke kroeg, maar dan met gelijkgestemden. We moeten af van het idee - vaak door mannen gedacht - dat het gek is om hulp te zoeken in de liefde. Voor elk probleem huren we een zakelijk expert in en voor onze administratie betalen we een boekhouder. Waarom zouden we voor de liefde ook niet hulp zoeken van een expert?”

BEKIJK OOK


Views

3k+

Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

Win! Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

De vier Gabbers met vlnr Ali B, Najib Amhali, Martijn Koning en Roué Verveer. / Vincent van Dordrecht

In samenwerking met Gabbers

24 MEI 2018

We dagen je uit: probeer net zo grappig te zijn als Gabbers. Of grappiger!

Roué Verveer, Martijn Koning, Najib Amhali en Ali B zullen op 29 en 30 juni de ene na de andere grap de Ziggo Dome in slingeren. Zij doen dat in een nieuwe formatie tijdens de derde Gabbereditie. Koop je kaarten met 20 euro korting via Metro.

koop gabber tickets

Maar… zijn Metrolezers misschien wel net zo grappig of zelfs grappiger dan deze vier comedians? Wij twijfelen daar uiteraard niet aan, maar we dagen de lezer wel uit. Vorige week kondigden we het in een interview met het kwartet heren al aan: er komt een wedstrijd ‘Ben jij net zo grappig als Gabbers?’

Stel, Gabbers voor je neus

„Geef de lezers een opdracht mee, dat werkt het beste. Donald Trump bijvoorbeeld”, zegt Martijn Koning. En met een lach: „Of Gabbers zelf natuurlijk. Pak ons maar hard aan.” De opdracht daarom deze keer: stel, de vier Gabbers staan voor je neus. Welke grap óver hen (of over een van de vier) zou je vertellen?

Inzenders van een onvervalste Gabbersgrap maken kans op 5x2 vrijkaarten voor een van de Ziggo Dome-shows. Maar, misschien nog wel belangrijker, bij plaatsing van je grap in Metro of op Metronieuws.nl verdien je uiteraard eeuwige roem!

Meedoen? Mail dan je grap naar marketing@metronieuws.nl.

Kaarten met korting

Metrolezers kunnen naast de prijsvraag profiteren van een speciale kortingsactie van deze krant en Gabbers. Kaarten voor de shows op 29 en 30 juni in Ziggo Dome bestel je via www.gabbers.nl. Metrolezers krijgen 20 euro korting voor elke rang! Dit door de vouchercode metro (met kleine letters) in te voeren.

koop gabber tickets

Lucky hour

Elke Gabber-donderdag wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bovendien het Gabbers Lucky Hour gehouden. Wie vandaag tijdens dat uur kaarten met de metrocode bestelt, maakt kans op een gratis fastlane bij Ziggo Dome.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Vegas doet gooi naar wereldrecord 'grootste orgie'

Vegas doet gooi naar wereldrecord 'grootste orgie'

Foto: Colourbox

Foto van 'E.Westland'

11 MEI 2018

Honderden mensen willen in Las Vegas een wel heel bijzonder wereldrecord neerzetten. Ze willen namelijk de grootste seksorgie ooit vormen. Als dat geen orgieneel… eh origineel idee is?

Het huidige record van ’s werelds grootste orgie is in handen van Japan. Vijfhonderd mensen bedreven toen tegelijkertijd de liefde. Dat kan beter, moeten ze in Las Vegas gedacht hebben. Onder de naam Sin City 8 zouden zich al duizend mensen hebben aangemeld, schrijft The Blast.

Tweeduizend condooms

De organisatoren verwachten dat zeker 600 mensen ook daadwerkelijk gaan komen (en daarmee bedoelen we: opdagen). Om het allemaal enigszins gezellig te laten verlopen, heeft de organisatie al de nodige attributen geregeld. Zo staan er in Vegas 22 queen size bedden klaar, zijn er speciale ‘knuffel’-plekken met zachte kussens, yogamatjes en meer dan tweeduizend condooms.

Verder is er een flinke voorraad aan glijmiddel, natte doekjes, tissues en handdoeken en krijgen de deelnemers gratis mineraalwater en mondverfrisser.

Masker

Een speciale ‘orgie-conciërge’ moet met zijn ‘orgie-monitoren’ in de gaten houden dat de deelnemers het naar hun zin hebben en dat de seks met wederzijdse toestemming plaatsvindt. Liever geen wereldfaam vergaren als deelnemer aan de grootste orgie ter wereld? Dan raadt de organisatie aan een masker op te zetten.

Het evenement moet in het weekend van 2 juni plaatsvinden. Nog ruim genoeg tijd om een ticket te boeken dus. Want onthoud: What happens in Vegas…

BEKIJK OOK


Views

1k+

Likeability of 6

Preutse jeugd treuzelt met neukprimeur! Wat nu?

Dit doen jongeren minder ©Pexels

Foto van 'Jelmer Visser'

9 MEI 2018

Eens in de zoveel tijd komen er verhalen naar buiten dat onze toekomstige generatie 'reddeloos verloren' is. De jeugd doet bepaalde zaken anders dan vroeger en dit is vanzelfsprekend per definitie een 'verschrikkelijke ontwikkeling'. Wat is er met de nieuwe generatie aan de hand? Zijn ze losgeslagen? Gebruiken ze te veel drugs? Zijn ze massaal crimineel? Nee, integendeel. Ze zijn juist erg tam.

De gemiddelde leeftijd waarop iemand voor het eerst geslachtsgemeenschap heeft stijgt al jaren. Uit een groot Amerikaans onderzoek blijkt dat 1 op de acht 26-jarigen nog maagd is, dit was in 2012 slechts vijf procent. Ook in Nederland beginnen jongeren steeds later met seks. Hoe kan dit? En is dit erg? Metro sprak met seksuologe Astrid Kremers van sexuoloog.nl.

Maken smartphones tieners preutser? ©ANP

Schuld van sociale media

„Ook in Nederland beginnen jongeren steeds later aan geslachtsgemeenschap", legt Kremers uit. „In 2012 gebeurde dit voor de eerste keer gemiddeld toen iemand 17 was, vijf jaar later in 2017 is de gemiddelde leeftijd gestegen naar 18. Het onderzoek van Seks onder je 25ste bevestigt het beeld van het Amerikaanse onderzoek."

Een deel van deze stijging is te verklaren door het feit dat deze leeftijdsgroep is opgegroeid met sociale media en makkelijk toegankelijke porno. Hoewel jongeren steeds makkelijke toegang hebben tot digitale erotische beelden, leidt dit juist niet tot meer fysieke ontmoetingen. Sterker nog: de drempel voor een tiener of jonge twintiger om 'offline' op iemand af te stappen die hij of zij leuk vindt, is juist verhoogd."

„Op sociale media wordt het leven vaak nét even iets mooier gemaakt dan het eigenlijk is. Alleen de allermooiste selfies en de meest jaloersmakende belevingen, belanden op deze kanalen." Deze continue stroom met hoogtepunten van het leven van honderden anderen, kan ervoor zorgen dat de gebruikers onzeker worden over hun eigen leven. „Ze kunnen faalangst ontwikkelen en meer onzeker worden over hun eigen lijf. Ook de angst dat intieme privébeelden op diezelfde sociale media verspreid worden, zorgt voor remmingen.""

'De eerste keer' wordt volgens Kremers steeds belangrijker gevonden. „Eerder dan vorige generaties wil een meerderheid van de jongeren hun eerste keer meemaken in een vaste relatie ."

De lingeriecatalogus van de 21ste eeuw ©ANP

Porno maakt preuts

Toen het internet nog niet zo erg was ontwikkeld, was de drempel om pornografische beelden te bekijken een stuk hoger. Twintig jaar geleden koesterden sommige tienerjongens een lingeriecatalogus om aan hun trekken te komen. Dit is nauwelijks meer voor te stellen. Tegenwoordig heeft iedereen met een internetverbinding toegang tot een eindeloze hoeveelheid porno. „In de porno is alles nep, penissen en borsten zijn groter, de scenes worden op een bepaalde manier gefilmd zodat je alles 'ziet'. Ook onrealistische schoonheidsidealen zijn in dit soort films de standaard."

Een normaal lichaam heeft helemaal geen perfecte schaamlippen, een erecte pornopenis van 23 centimeter, een bolle Kim Kardashian-kont of een strakke blokjesbuik die zo op de cover van de Men's Health zo kunnen staan. De Utrechtse seksuologe meent dat mensen die na 2000 geboren zijn steeds minder 'normale' lichamen zien. „Er wordt bijvoorbeeld steeds minder gedoucht na sport of lichamelijke opvoeding op school, waardoor ze ook steeds minder andere naakte lichamen van leeftijdsgenoten zien."

De verhoging van de minimumleeftijd voor alcoholgebruik heeft bijgedragen aan de treuzelende jeugd. „Veel jongeren hebben hun eerste seksuele ervaring onder invloed van alcohol. Alcohol neemt de remmingen weg en kan ervoor zorgen dat je sneller op iemand afstapt, dit met alle gevolgen van dien", meent Kremers.

Komt het nog goed met de nieuwe generatie?©ANP

Verloren generatie?

Is de nieuwe generatie vanwege de porno en sociale media verdoemd? Astrid Kremers zegt dat er geen reden is om je veel zorgen te maken. „Een verhoging van de gemiddelde leeftijd van de eerste keer is oké, zolang de eerste keer voor beiden maar plezierig is. Wat het onderzoek van Seks onder je 25ste ook laat zien, is dat 25 minners weliswaar minder vaak seks hebben, maar de seks die ze hebben wel enorm waarderen. Meer dan 90 procent zegt tevreden te zijn."

Iets langer wachten is geen ramp, maar Kremers heeft nog wel een advies voor degene die wel eens wat meer willen meemaken dan alleen een pornofilmpje. „Ga meer offline relaties aan en leer stapje voor stapje mensen die je aantrekkelijk vindt kennen. Er is niks mis met flirten en fysieke aanrakingen, mits dit natuurlijk met wederzijdse toestemming gebeurt."


likelol
user_c015fe3f5cfaa64cb18a7e973b68457ab3395e77_avataruser_40f2189b758d1d5d4da21b21e14ad404f1d96af6_avatar

Views

1k+

Na online daten kunnen we nu ook online scheiden

Na online daten kunnen we nu ook online scheiden

Vooral koppels die nog goed met elkaar overweg kunnen scheiden online Foto: Uitelkaar.nl

Foto van 'Sofie Smulders'

7 MEI 2018

Het internet is een veelvoorkomende manier om de liefde te vinden, dus waarom zouden we het niet ook gebruiken om officieel uit elkaar te gaan? Online scheiden is een serieuze optie voor stellen die in goed overleg afscheid willen nemen.

Uitelkaar.nl is een platform waarbij je online je scheiding kan regelen. Dat betekent chatten met hulpverleners, je benodigde documenten uploaden en online afspraken maken. “Wij bieden mensen de mogelijkheid om heel rustig, stap voor stap, van elkaar te scheiden”, vertelt oprichter Laura Kistemaker. “Als mensen gaan scheiden worden ze overstelpt met met informatie, moeten ze tientallen dingen regelen en afspraken maken met allerlei instanties. Wij nemen ze bij de hand.”

Samen aan de keukentafel

Kistemaker benadrukt dat voornamelijk stellen bij haar aankloppen die nog met elkaar door één deur kunnen, al is het fijn dat ze door het online proces niet alles samen hoeven te doen. “Afstand van elkaar houden werkt de-escalerend merken wij, het is voor veel exen prettig om elkaar tijdens dit proces niet continu tegen het lijf te lopen. Maar er zijn ook stellen die samen met hun laptop aan de keukentafel zitten.” Behalve de praktische dingen komen ook emotionele zaken aan bod bij het scheiden. Zo helpt een goede mindset bij het afsluiten van deze periode van je leven en versoepelt dit ook het scheidingsproces. Kistemaker: “We stellen ook vragen afkomstig uit de mediation, zoals ‘denk eens terug aan wat je ex goed deed in de opvoeding van de kinderen.”

Tijdens het scheidingsproces komen ook bij Uitelkaar.nl verschillende professionals aan bod. “Koppels krijgen een casemanager toegewezen, die te allen tijde bereikbaar is bij vragen of vastlopen. Daarnaast wordt er altijd een advocaat ingeschakeld die kijkt of alles juridisch klopt”, vertelt Kistemaker. Mensen kunnen gedurende het proces ook andere experts inschakelen, wat soms gebeurt. Bijvoorbeeld een relatietherapeut. Want, waren wij nieuwsgierig, realiseren stellen zich tijdens het scheidingsproces wel eens dat ze toch bij elkaar willen blijven?

Champagne

“Wanneer bij ons de champagne open gaat, is als mensen zeggen: ‘door jullie platform komen we weer met elkaar in gesprek en we willen het toch weer gaan proberen’”, vertelt Kistemaker. “Soms komt het dan voor dat mensen er weer over na gaan denken. We werken ook wel samen met relatietherapeuten en coaches, dus het kan dat we twijfelaars doorverwijzen. Maar heel veel mensen weten het zeker en willen hun tijd samen echt afronden.”

Bij Uitelkaar.nl willen ze stimuleren dat mensen samen afspraken maken. “We weten uit onderzoek dat als dat gebeurt, de afspraken ook beter worden nageleefd. Dat is voor ons een van de redenen om dit werk op deze manier te doen. En een groot voordeel van online scheiden ten opzichte van de traditionele manier is dat mensen zelf de regie hebben. Ze kunnen in hun eigen tempo de boel afhandelen en dingen doen wanneer ze daar emotioneel aan toe zijn”, aldus Kistemaker.

Vooral jongere mensen

Vooral de iets jongere scheiders - in de leeftijd tussen 25 en 45 jaar - klampen Uitelkaar.nl aan, vertelt Kistemaker. “Maar we zien nu een trend bij de 65-plussers. Die mensen hebben vaak volwassenen kinderen en bijna een heel leven samen achter de rug, die gunnen elkaar nog een goede tijd na de scheiding en besluiten daarom om het samen te doen.”

BEKIJK OOK


Views

300+

Millennial blijft langer maagd dan oudere generaties

Millennial blijft langer maagd dan oudere generaties

Een op de acht millennials was op hun 26e nog maagd Foto: Katie Salerno

Foto van 'metronieuws'

6 MEI 2018

Britse millennials blijven gemiddeld langer maagd dan hun ouders en voorouders. Een op de acht 26-jarigen heeft nog nooit seks had gehad.

Dat is een flink verschil met eerdere generaties, waar een op de twintig mensen op hun 26e nog maagd was.

The Next Project

De gegevens over de millennials komen uit een onderzoek van het Next Steps Project, een monitor waarbij 16 duizend Britten geboren in 1989 en 1990, ondervraagd werden.

Volgens psychotherapeut Susanna Abse heeft de stijging te maken met de hyperseksuele cultuur waarin millennials zijn opgegroeid. Ze ontwikkelen hierdoor een soort angst voor intimiteit en dat speelt voornamelijk bij jonge mannen.

1 op 6

„De vrouwen hebben prachtige lichamen en hebben altijd zin en de mannen hebben permanent een erectie. De angst voor jonge mannen is dat ze vernederd worden omdat ze dat niet kunnen klaarspelen”, vertelt Abse aan The Sunday Times. Daarbij zouden mannen bang zijn om belachelijk te worden gemaakt op social media.

Overigens denkt professor Steve McKay dat het aantal millennials dat op hun 26e nog maagd was, nog hoger ligt. Er waren namelijk een aantal mensen die weigerden de vraag beantwoorden. Als zij ook maagd zijn, ligt het aantal op 1 op 6.

BEKIJK OOK


Views

500+