Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 3 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Vermiste vrouw duikt weer op in realityserie

Dat je als volwassen vrouw misschien niet elke dag je moeder op kunt bellen om te laten weten hoe het met je gaat, kunnen we ons voorstellen. Maar je moet oppassen dat je niet te lang van de radar verdwijnt: voor je het weet sta je opgegeven als vermist.

Het overkwam de Amerikaanse Rebekah Martinez. De 22-jarige was sinds november als vermist opgegeven. Ze had haar moeder verteld te gaan werken op een marihuanaboerderij, maar die had niets meer van dochterlief gehoord. De lokale krant North Coast Journal plaatste een lijst met namen van vermiste personen, waaronder Martinez, samen met een oproep of de lezers een van de inwoners hadden gezien.

Snel terecht
Dat kon bij Martinez bijna niet anders: de vrouw is een van de deelnemers aan de realityshow The Bachelor. Door het hele land was Rebekah op tv te zien, waar ze samen met de andere deelnemers druk het hart probeerde te veroveren van 36-jarige Nederlander (!) Arie Luyendyk jr.

En tsja, contact met de buitenwereld is tijdens de opnames niet toegestaan. Daar krijg je bezorgde moeders van.

https://twitter.com/whats_ur_sign_/status/959472525104201728

Of de ‘vermissing’ op liefdesgebied met de Nederlandse vrijgezel wel zijn vruchten heeft afgeworpen voor Rebekah moet nog blijken, het seizoen is nog niet afgelopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.