Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Tech 8 feb 2018 / 08:59 uur

‘Samsung aapt Apple na met Samsung Galaxy X’

Apple heeft met zijn iPhone X zijn meest vooruitstrevende product in jaren neergezet en dat zorgde voor een flinke hype. Nu lijkt ook Samsung van die hype te willen profiteren.

Volgens een gerucht van Gizchina zou de Zuid-Koreaanse fabrikant namelijk af willen van zijn Galaxy S-reeks om zo te voorkomen dat de serienummers in de dubbele cijfers gaan lopen. De Galaxy S9 en S9+ zouden de laatste ‘S-telefoons’ zijn. En naar verluidt wil Samsung daarna doorgaan met de Galaxy X.

Misverstand?

Of het Samsung echt gaat om het voorkomen van dubbele serienummers of dat er in Suwon ook gekeken wordt naar Apple, is natuurlijk niet te achterhalen. De Galaxy S9 wordt in ieder geval op 25 februari onthuld.

Het kan bij deze naamgeving overigens ook om een misverstand gaan. Er zijn namelijk al talloze geruchten verschenen over de opvouwbare smartphone van Samsung, die inmiddels officieel bevestigd is. Deze opvouwbare smartphone krijgt in alle geruchten dezelfde naam als de nu genoemde opvolger van de Galaxy S9: Galaxy X. Als dit het geval is, is nog niet bekend hoe de toekomstige Galaxy-telefoons zullen heten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Samsung aapt Apple na met Samsung Galaxy X’
Sluiten