Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 8 feb 2018 / 08:29 uur

Hitserie Jersey Shore keert terug op MTV

Fans van het programma Jersey Shore kunnen hun borst natmaken. De realitysoap keert na iets meer dan vijf jaar namelijk terug. Vanaf 5 april kunnen we elke donderdagavond weer genieten van de fratsen van Amerikaanse groep jongeren.

Een afwezige

Het gaat voor een heel groot deel om dezelfde cast als de laatste vier seizoenen. Alleen Sammi ‘Sweetheart’ Giancola zal niet komen opdagen voor het vervolg dat volgens The Hollywood Reporter Jersey Shore Family Vacation gaat heten. Of zij vervangen wordt en door wie, is nog onbekend.

De overige zeven – Paul ‘Pauly D’ Delvecchio, Jenni ‘JWOWW’ Farley, Vinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole ‘Snooki’ Polizzi, Mike ‘The Situation’ Sorrentino en Deena Nicole Cortese keren wel op je scherm terug.

Simpel concept

Voor de mensen die tussen 2009 en 2012 MTV permanent gemeden hebben: Jersey Shore kent een redelijk simpel concept. De jongeren worden een zomer lang gevolgd, terwijl ze samen in een huis zitten en eigenlijk niets anders doen dan feesten. Al moeten ze wel een beetje werken, maar daar ligt de focus niet echt op.

Jersey Shore sloeg destijds dusdanig aan, dat in Nederland RTL met een eigen variant begon in de vorm van Oh Oh Cherso en later ook nog Oh Oh Tirol. MTV zond zelf ook nog geruime tijd de Britse variant Geordie Shore uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hitserie Jersey Shore keert terug op MTV
Sluiten