Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 21 mei 2018 / 08:15 uur

Speciale Hello Kitty-trein rijdt vanaf eind juni!

Openbaar vervoer is nog nooit zo schattig geweest! Vanaf 30 juni zal er een unieke Hello Kitty trein door Japan rijden.

Dat Hello Kitty populair is in Japan is niet nieuw, zo bestaat er al een speciaal Hello Kitty-café. Maar de West Japans Railway is een stapje verder gegaan en heeft een speciale Hello Kitty trein ontworpen. En die staat garant voor heel veel roze! Stoelen, ramen, hoofdleuningen; alles is in het thema van het populaire cartoonfiguurtje.

Aan alles is gedacht

De trein rijdt van Osaka naar Fukuoka. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je je zult vervelen aan boord van de trein want er is genoeg te doen. In de "Hello! Plaza-wagon" is er een mini-expositie te zien van Hello Kitty en er is zelfs een winkeltje aanwezig waar je alle nodig souvenirs kunt kopen. Ook is er een wagon met een speciale photo-booth, zodat je dit bijzondere treinritje kunt vastleggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speciale Hello Kitty-trein rijdt vanaf eind juni!
Sluiten