Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 7 dec 2017 / 11:21 uur

5 x de mooiste kersthotels

Wat ga jij doen met kerst? Mocht je lekker een paar dagen weg willen en nog op zoek zijn naar een sprookjesachtigi hotel? Droom dan even weg bij deze prachtige kersthotels!

Fairmont Scottsdale Princess, Scottsdale, Arizona

In Arizona weten ze hoe ze moeten uitpakken. Het Fairmont Scottsdale Princess is voorzien met meer dan 4,5 miljoen lichtjes. Er is een schaatsbaan, een speciale kersttrein, heel veel kerstversiering, er zijn eetkraampjes, winkels, lichtshows, een workshop en er lopen kerstkarakters rond. Het super-de-luxe hotel biedt van 22 november tot 31 een speciaal kerstmisarrangement aan. Slaap je liever ergens anders? Dat kan ook, want voor 100 dollar per dag kun je gebruikmaken van alle speciale kerstfaciliteiten in het hotel.

Kakslauttanen Santa’s Celebration House, Finland

Wil je verzekerd zijn van een witte kerst? Dan moet je naar Kakslauttanen in Finse Lapland, ook wel bekend als ‘Santa’s Home’. Het dorpje wordt gezien als het geboortedorp van de kerstman en magischer dan dit kun je het bijna niet krijgen. Verwacht geen miljoenen kerstlampjes, maar laat je verrassen door het bijzondere Noorderlicht! Oh en wat het allemaal nog net iets leuker maakt, je slaapt dus in een iglo.

Corinthia Hotel Budapest – Boedapest, Hongarije

Het Corinthia Hotel in Boedapest staat heel hoog op ons lijstje, want in december is het hotel omgetoverd tot een magisch en winters Belle en Beest-sprookjesparadijs. Je kan tot rust komen in de spa en er is zelfs een geheel Belle en Het Beest-diner samengesteld.

The Ritz, Londen

Een bezoek aan The Ritz hotel is eigenlijk altijd al een feestje. Tijdens de feestdagen gooien ze er nog een extra dosis glamour tegenaan. Je kunt genieten van een kerst-high-tea, een galadiner of tot rust komen in een van de superior rooms, maar daar betaal je dan wel 820 dollar per nacht voor.

Hotel Sacher, Wenen, Oostenrijk

Wenen is een ideale bestemming voor een winterse stedentrip! De prachtige gebouwen in de oude binnenstad, de grote schaatsbaan, klassieke concerten en de vele kerstkraampjes geven het gevoel alsof je in Winter Wonderland terecht bent gekomen. Een bezoek aan Hotel Sacher maakt je reisje helemaal sprookjesachtig. Het hotel is bekend van de populaire Weense Sacher Tarte en natuurlijk kun je deze eten tijdens de kerstdagen, maar daarnaast organiseert het hotel speciale kerstdiners.

https://www.instagram.com/p/BcUTAD3gfZb/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
5 x de mooiste kersthotels
Sluiten