Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 7 dec 2017 / 11:25 uur

Het wemelt van de beestjes in je kerstboom

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Beestjes in je boom

Heerlijk, zo’n echte boom met lichtjes in je huis. Laat het kerstgevoel maar komen! Maar wie woensdag naar RTL Late Night heeft gekeken, overweegt dit jaar misschien toch een neppe kerstboom in huis te nemen. Want boswachter Arjan Postma doet in de aflevering een boekje open over alle (winterslapende) dieren die in de boom zitten. Jakkie, laten we daar maar niet te veel bij nadenken.

Pizza op Werelderfgoedlijst

De pizza uit Napoli staat op de Werelderfgoedlijst. Althans, de traditionele manier van bereiden staat op de lijst. ‘Pizzaiuolo’ heet het als je een pizzabodem in de lucht gooit om er zo veel mogelijk zuurstof in te krijgen. Twee miljoen mensen tekenden de petitie om deze traditie op de UNESCO-lijst te krijgen, en met succes.

‘Nee, kom jij maar hier!’

Echt een heel grappige video gaat nu rond op internet, waarin een baasje zijn kitten vraagt om op de bank te springen. Daarbij tikt hij met zijn handen op de bank om zijn verzoek kracht bij te zetten. De kitten in kwestie is echter niet van gisteren en doet gewoon precies hetzelfde terug. Alsof het beestje daarmee wil zeggen: kom jij maar hier!

https://www.youtube.com/watch?v=dwWkHgglZG8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Het wemelt van de beestjes in je kerstboom
Sluiten