Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Reizen 28 jul 2017 / 08:56 uur

Mallorca is van ons! (4): propper Carmell

Mallorca is van ons! Dat is de naam van de realityserie die vanaf vrijdag 28 juli wekelijks wordt uitgezonden op de Metro-app en Metronieuws.nl. In zes afleveringen laten we in samenwerking met Telegraaf VNDG de werknemers van het populaire Club NL zien, die er tot en met eind augustus actief zijn.

Carmell Kusters

Is dat nou hard werken, daar op Mallorca? Of vooral een zomer vol feest? We stellen tot en met vrijdag dagelijks een hoofdrolspeler aan je voor. In de vierde aflevering: Carmell Kusters (20) uit Walik. De Brabantse studente commerciële economie is nu drie weken propper van Club NL en op Mallorca bezig aan haar eerste zomerseizoen.

Ben je al vaker propper geweest?

Nee, nog niet. Het is mijn eerste jaar en het bevalt uitstekend.

Beetje wennen

Hoe vond je om door de camera gevolgd te worden?

Het was natuurlijk even wennen, maar leuk. Volgens mij ging alles wel prima. Het was heel gezellig, dus ik denk dat het een leuke serie wordt.

Zie we je in de serie vooral als propper of ook in het dagelijks leven buiten Club NL?

Beide. Natuurlijk het werk, maar je ziet me volgens mij ook op andere momenten.

Wat zijn je werktijden?

Overdag van twee tot vijf op het strand en later van elf tot vier voor de club.

Mallorca is van ons! (4): propper Carmell
De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Hoe ging het werken als propper de afgelopen weken?

Het aanspreken van vreemde mensen was in het begin even wennen. Je moet er wel voor zorgen dat die mensen bij Club NL naar binnen willen. In het begin dacht ik even van ‘hoe ga ik dat nou eens doen?’. Ik ben erachter gekomen dat je als propper allemaal je eigen stijl hebt. Je moet gewoon jezelf zijn, dat werkt het beste. Dan vinden mensen het leuk om met te praten. Je moet je eigen ding doen en hoeft niet echt te kijken hoe anderen bezig zijn. In het begin lette ik daarop, maar nu snap ik dat mensen je leuk vinden om wie je zelf bent. Niet omdat je een ander nadoet.

Logische keuze

Waarom heb je voor Club NL gekozen?

Vorig jaar was ik als toerist op Mallorca. Toen ben ik bijna alleen maar in Club NL geweest. De keuze om hier te solliciteren was voor mij dus logisch.

Hoe zou je Club NL omschrijven?

Als een gezellige en gemoedelijke club, waar iedereen welkom is en waar elke avond hartstikke leuke feestjes zijn. Dat we als personeel een heel leuk team hebben is een sterk punt. Mensen komen graag vanwege de muziek, maar soms komen ze de hele week terug. Dat ligt ook aan het team.

De schoolbanken

Wat doe je na het zomerseizoen?

Dan ga ik verder met studeren.

Daar kijk je vast nog niet naar uit…

Ik ben er inderdaad helemaal niet mee bezig. Mijn hoofd is hier, even helemaal weg van het leven dat ik in Nederland heb. Ik ga er vol voor hoor, als ik eenmaal thuis ben. Maar ik geniet nu even van het leven hier.

Kijk je uit naar het begin van de serie?

Ja, ik ben heel benieuwd hoe de makers het allemaal gedaan hebben. Ik wacht in spanning af!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mallorca is van ons! (4): propper Carmell
Sluiten