Maud
Maud Nachtboek van Maud 19 okt 2020

#169 ‘Ik heb beloofd dit aan niemand te vertellen’

Maud heeft op een huisfeestje seks gehad met Joris. Terwijl Maud een steeds grotere crush voor Joris ontwikkelt, is Jessie woest en eist ze dat Maud aan Tommy de waarheid gaat vertellen. Als Maud de volgende ochtend brak aan de telefoon is met Rochella, gaat ineens de bel. Tommy staat op de stoep! Hij ziet er beter uit dan ooit en is helemaal hotel de botel. Voor dat Maud er erg in heeft ligt ze met Tommy in bed. Tommy is in de zevende hemel, maar Maud kan wel door de grond zakken. „Ik ben zo opgelucht Maud. Ik wist dat je nog iets voor me voelde en het… Het voelde zo vertrouwd. Het is toch niet voorbij tussen ons?! Kijk hoe goed de seks is. Wij horen bij elkaar!”

„Ik ga even douchen..”, zeg ik tegen Tommy terwijl ik hem een kus op zijn hoofd geef. Ik merk dat ik een moment voor mezelf nodig heb.

Onderweg naar de badkamer gris ik nog snel mijn telefoon mee. „Fuckzooi, we hebben seks gehad. Voel me echt kut, hij zag er goed en fris uit. Wat moet ik nou?”, app ik naar Rochella.

„Maud! Slet die je bent, haha, jij wel hoor. Ik zit tot mijn oren in de poepluiers. Zo even bellen?” Ondertussen check ik nog snel even de Instagram van Joris. Ik krijg hem kennelijk niet uit mijn hoofd. Misschien heeft hij ook gewoon een vriendin? Wat weet ik nou eigenlijk van hem? Zucht, wat moet ik nou? Ik twijfel ook nog steeds of Jessie Tommy heeft ingelicht over mijn avontuurtje met Joris.

Samen douchen

Net op dat moment komt Tommy de badkamer inlopen. Ik heb eigenlijk zo’n hekel aan samen douchen, maar Tommy denkt daar heel anders over. Hij komt achter me staan en begint langzaam mijn schouders te masseren terwijl hij mij in mijn nek kust. „Ik heb je echt gemist lieve Maud. Ik heb je veel uit te leggen..” Op dat moment begint hij me opnieuw zachtjes in mijn nek te kussen. Hij weet dat ik daar een zwak voor heb. Ik kan mezelf niet bedwingen en zo hebben we binnen no-time opnieuw seks. Tommy weet niet van me af te blijven en kust me over mijn hele lichaam. „Wat ben je toch mooi en je huid is zo zacht.” Ik moet lachen van ongemakkelijkheid en weet me totaal geen houding te geven.

Gelukkig gaat op dat moment mijn telefoon. Het is mijn vader. „Oh deze moet ik echt even opnemen.” Mijn vader is tot over zijn oren verliefd op de buurvrouw en blijft maar trots vertellen dat hij al drie weken lang niet meer heeft gedronken. Normaal gesproken praat mijn vader nooit zo veel, maar het komt me nu eigenlijk wel goed uit. Ondertussen kan ik bedenken wat ik met Tommy aan moet.

Pannenkoeken

Als ik na een half uur ophang en de keuken in kom lopen, staat Tommy achter het fornuis. „Ik dacht ik maak je lievelingspannenkoeken. En ik heb nog een verrassing voor je! Ben je vrij dit weekend? Je mag drie keer raden wat we gaan doen…”

„Tommy! Stop! Ik kan dit niet, dit gaat te snel”, schreeuw ik uit pure paniek. „Kun je alsjeblieft gaan? Ik hou van je, echt waar… Maar ik heb even tijd voor mezelf nodig.

Tommy laat van schrik een vork uit zijn handen vallen. „Oke oke, ik denk niet dat ik het helemaal snap. Maar het lijkt me inderdaad beter als ik ga”, mompelt hij verbaasd.

Direct herpak ik mezelf, want ik heb ook wel door dat ik me als een bitch gedraag. „Zullen we vanavond afspreken? Dan kom ik naar jou toe en dan praten we rustig over alles. Ik heb nu gewoon heel even tijd voor mezelf nodig.”

Gek van mijn eigen gedachtes

Zonder iets te zeggen loopt Tommy de deur uit. Gadver, dit waren twaalf verschrikkelijke uren. Tommy ziet er fris uit. Het lijkt erop dat hij gestopt is met blowen. Hij wil met me praten, komt met verrassingen en het enige waar ik met mijn stomme hoofd aan kan denken is Joris. Ik word gek van mijn eigen gedachtes en spring op de fiets naar het huis van Jessie.

„Wat is er met jou aan de hand?”, is het eerste wat Jessie zegt als ze de deur open doet. „We moeten praten, Tommy is geweest.” Ik zie gelijk dat Jessie haar blik verandert. Ze schrikt.

Ik vertel Jessie dat hij anders was dan anders. Alsof hij een maand had doorgebracht in een kuuroord, hij had geshopt en dat ik het idee heb dat hij ook gestopt is met blowen. Ook vertel ik haar dat we seks hebben gehad, maar dat ik niet weet hoe ik nu verder moet.

„Hij is gewoon een heel ander mens ineens. Ik snap niet hoe het kan.” Jessie mompelt wat en loopt dan naar de keuken om drinken te halen. Het is overduidelijk dat ze iets te verbergen heeft. „Jes, wat is er nou allemaal aan de hand? Je doet zo raar! Elke keer als het over Tommy gaat, doe je gek. Wat is er nou?”

„Ja, jezus Maud! Ik heb beloofd dit niet verder te vertellen… pff. Maar je blijft zo zeuren. Tommy stond hier een maand geleden bij mij op de stoep…”

Lees ook: #168 Voordat ik er erg in heb, liggen we naakt op bed te rollebollen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
#169 ‘Ik heb beloofd dit aan niemand te vertellen’
Sluiten