Maud
Maud Nachtboek van Maud 12 okt 2020

#168 ‘Voordat ik er erg in heb, liggen we naakt op bed te rollebollen’

Maud doet het op een huisfeestje met Joris en Jessie, die ook op het huisfeest was, heeft dat door. Ze is woest en wil dat Maud het aan Tommy opbiecht, waar Maud weer boos om is. Ze laat zich toch niet chanteren door haar beste vriendin?! Ondertussen ontwikkelt ze een grotere crush op Joris, maar die lijkt wel met een andere vrouw te zijn ontbijten. Dan staat Tommy voor de deur. „Tommy!? Wat doe jij hier?”

„Misschien is het handig als je eerst even de deur open doet”, zegt Tommy droog. Ik gooi het raam dicht, verwissel mijn huispak voor een schoon shirtje en een broek en vraag aan Rochella wat ik moet doen. „Zou Jessie het hem echt hebben verteld? Zo gemeen is ze toch niet?!”

Volgens Rochella zou het zomaar kunnen dat Jessie echt aan Tommy heeft verteld dat ik met Joris heb lopen flikflooien. „Begin er zelf nou maar niet over, doe gewoon net alsof je van niets weet.”

Engeltje

Great! Ik heb een engeltje op mijn schouder (Jessie) die zegt dat ik eerlijk moet zijn tegen Tommy en een duivel (Rochella) die zegt dat ik beter mijn bek kan houden. Ik voel de tranen alweer opkomen en ik plof op de bank neer. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin in Tommy. Hij komt onaangekondigd langs omdat hij zo nodig ineens wilt praten. Shit had ik nou maar nooit de deur open gedaan.

Op dat moment gaat de bel nog een keer en tegelijkertijd word ik gebeld door Tommy. Er zit niets anders op dan open te doen..

Tommy ziet er verrassend goed uit. Alsof hij een maand lang heeft doorgebracht in een kuuroord. Hij heeft sowieso geshopt, want ik herken niets van zijn kleding. Zal hij het weten van mij en Joris? Zal hij gestopt zijn met blowen? Of misschien heeft hij een ander?

De ene error na de andere error plopt op en ik weet niets anders uit te brengen dan: Hoi. „Ga je me nou nog binnen laten of wat? Ik bijt niet hoor Maud,” zegt Tommy grappend. Ik merk dat ik me gelijk een stukje meer op mijn gemak voel. Volgens mij weet hij niks, want dan had hij me al lang boos aangevallen.

Deze Tommy wil ik…

„Ik fietste langs je huis en ik dacht… Ik bel aan. Ik weet dat we eigenlijk hebben afgesproken elkaar voorlopig met rust te laten, maar… Ik mis je Maud.” Ik zie dat zijn ogen zich vullen met tranen en voel ook een brok in mijn keel ontstaan. Shitzooi… Als hij zo emo en lief voor mij zit, mis ik hem ook. Dit is de Tommy die ik als vriend wil: die lieve Tommy die mij fantastisch vindt en alles voor me over heeft. Maar ergens knaagt het, want achterin mijn hoofd (en in mijn slipje) voel ik die vrijpartij van gisteren met Joris ook nog nadonderen. En die smaakte naar meer.

Ik kijk naar Tommy en weet niet wat ik moet zeggen, maar hij lijkt ook helemaal geen woorden te verwachten. In plaats van nog iets zeggen buigt hij naar voren en legt zijn hand op mijn schouder. Dan trekt hij me naar zich toe en begint me in mijn nek te zoenen. Omg… wat is dit?!

Naakt rollebollen

Heel even weet ik niet hoe ik moet reageren, maar als zijn handen naar beneden zakken voelt het ouderwets vertrouwd. Voordat ik er erg in heb liggen we naakt op bed te rollebollen. Hoe kan iets wat zo verkeerd is, toch zo fijn voelen?!

Een half uurtje later liggen we naast elkaar, beiden starend naar het plafond. „Ik ben zo opgelucht Maud. Ik wist dat je nog iets voor me voelde en net… Het voelde zo vertrouwd. Het is toch niet voorbij tussen ons?! Kijk hoe goed de seks is. Wij horen bij elkaar!”

In plaats van vreugde die ik moet voelen, verkrampt mijn buik. Opgelucht? Ik voel me zo mogelijk nog meer klote en in de war dan een uur geleden. Ik heb net seks gehad met Tommy, terwijl nog geen 12 uur geleden Joris me in een toilet ergens op een huisfeest heeft staan doen. Maud, wat ben je toch een slet!

Lees ook: #167: ‘Ik laat me niet chanteren, laffe trut!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
#168 ‘Voordat ik er erg in heb, liggen we naakt op bed te rollebollen’
Sluiten