E.Westland
E.Westland Lifestyle 19 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

3 x crowdfunding campagnes die je geld waard zijn

Dare to dream big! In het digitale tijdperk is het makkelijker dan ooit om geld bijeen te sprokkelen en jouw lifegoals te realiseren.

Zo willen de jongens van Hagelswag onze oer-Hollandse hagelslag bij de rest van de wereld introduceren. En willen Duitse wetenschappers informatie over de voordelen van medische cannabis toegankelijk maken voor tout le monde. Metro Lifestyle zet 3 opvallende crowdfundingcampagnes voor je op een rij.

1. Van Tajine tot Havermout Wat is het: Een kookboek van healthcoach en lifestyle blogger Jamila Winwood. In het boek staan zestig gezonde recepten, geïnspireerd door de Marokkaanse keuken.Doel: Jamila wil met haar campagne 1.000 euro ophalen. Ze heeft op dit moment 476 opgehaald, en nog 16 dagen de tijd om haar doel te realiseren. Spannend!En wat schuift ‘t?: Afhankelijk van hoeveel geld je in ’t project stopt, krijg je een reward. Als je 15 euro sponsort, krijg je het boek, bij 20 euro een gesigneerde versie, voor 50 euro woon je de lancering van het kookboek bij en bij een bijdrage van meer dan 500 euro komt Jamila herself een workshop geven bij je thuis. En oh ja, krijg je ook het boek natuurlijk.

2. Revolo horloge
Wat is het
: Een heel persoonlijk horloge. Dit Zwitsere horloge kun je zelf samenstellen, van het klokje en bandje tot gepersonaliseerde boodschappen en tekeningetjes.Doel: De Amsterdamse ontwerpers willen 25.000 euro ophalen. Een hoog bedrag? Zeker, maar het lijkt ze te gaan lukken. Ze hebben nog 15 dagen de tijd en al 20.106 euro opgehaald.En wat schuift ‘t?: Al vanaf 1 euro krijg je een reward in de vorm van een bedankbrief. Vanaf 199 euro ben je de trotse eigenaar van het horloge (wat veertig procent goedkoper is dan de originele prijs). Des te meer geld je doneert, des te exclusiever het horloge.

3. WOOLLIP Travel Pillow Wat is het: Je kent het wel, na lang reizen weet je soms van gekheid niet meer waar je je hoofd te rusten kan leggen. Met dit reiskussen hoef je je hoofd alleen maar naar voren te gooien en lig je automatisch in een fijne slaappositie.Doel: Is allang gehaald! Het kussen heeft al meer dan 308 dollar opgehaald.En wat schuift ‘t?: Heel simpel: het kussen zelf. Vanaf 35 dollar heb je het in je bezit. Wil je minder sponsoren, maar toch graag een reward ontvangen? Voor twintig euro ben jij de eigenaar van een heus I believe I can sleep T-shirt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.