Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Fit & gezond 21 feb 2018 / 12:59 uur

Met deze fit-YouTubers blijf je thuis in vorm

Veel van ons hebben er last van: na een dag hard werken heb je helemaal geen zin meer om de deur uit te gaan. Of door je reistijd ben je altijd zo laat thuis dat ‘s avonds sporten er eigenlijk niet meer in zit. Of je bent gewoon niet zo’n liefhebber van de sportschool. De motivatie is soms ver te zoeken.

Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk waarbij je een leven kunt leiden zonder dat je ooit de deur uit hoeft. Eten en boodschappen worden bezorgd, werken kan bij een aantal beroepen gewoon thuis en sporten kan dus ook gewoon in je huiskamer. Zeker met YouTube, dat vol staat met fitgirls die je bij de hand nemen om een goeie workout te doen. Metro ging op zoek naar vier fijne fit-Tubers die je thuis begeleiden in een fijne workout.

Stretchen voor beginners

De ideale sport als je heel veel aan je hoofd hebt. Of het gewoon fijn vindt om zo nu en dan even ultiem tot rust te komen. Het gaat natuurlijk over yoga. Vind je het lastig om als beginner naar een klasje te gaan? Online kun je ook leren om tot rust te komen in verschillende poses. Adriene van Yoga With Adriene heeft op haar YouTube-kanaal talloze programma’s en oefeningen die je kunt doen. Van yoga voor beginners tot een 30 dagen-challenge. Voor wie niet zoveel tijd heeft, heeft Adriene ook hele korte workouts!

Afvallen en sportpro worden

Mocht je fitgirl (of boy) willen worden, dan kunnen we je van harte aanraden om Optima Vita te volgen. Marloes is diëtist en sportdiëtist en legt je op YouTube haarfijn uit hoe dat allemaal werkt. Ze heeft workouts voor beginners, gemiddeld en gevorderde sporters. Ook besteedt ze aandacht aan afvallen én kun je voor elke oefening die je wil doen een instructiefilmpje vinden. Kortom: alles wat je moet weten over bewegen en eten.

Elke maand een schema

Een beetje personal trainer weet je goed te motiveren. Dat kan zijn door harder tegen je te schreeuwen dan een commandant, of door juist een verschrikkelijk blij ei te zijn. Cassey Ho doet het op de laatste manier. Elke maand maakt deze vrolijke pilates-koningin een schema voor je en ze weet je te motiveren. Mocht je gewoon af en toe een lesje pilates willen doen, dan kun je ook de losse video’s gebruiken als inspiratie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Met deze fit-YouTubers blijf je thuis in vorm
Sluiten