Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 20 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Sok kwijt? Dit merk verkoopt ze per stuk!

The struggle of life. Je doet je sokken netjes in de was, maar na afloop is er altijd op z’n minst eentje die ontbreekt. Waarna er vervolgens een zielige weessok achterblijft. Je stopt die nog even in de sokkenla, „gewoon, voor de zekerheid”, maar uiteindelijk belandt de eenzame sok in de vuilnisbak.

Zonde. Zeker als dat gebeurt met je lievelingssokken, die niet alleen mooi waren, maar ook nog eens heel lekker zaten. Zowel voor je sokkencollectie als voor het milieu zijn weessokken geen goede zaak.

Tijd voor verandering

Want je gooit uiteindelijk een nog compleet draagbare sok bij het vuil. Niet zo erg als dat een keertje gebeurt, maar al die sokken lopen al snel op. Het Belgische merk Zokk’n vond dat het tijd was voor verandering.

Per stuk

Op de site van het merk koop je je sokken daarom niet per paar, maar per stuk. Daardoor kan je of twee exact dezelfde exemplaren bestellen, of twee sokken die gewoon mooi samen gaan. Ben je er eentje kwijt, dan bestel je gewoon een nieuw exemplaar, zonder meteen een heel setje te moeten bestellen.

Spongebob Socks GIF - Find & Share on GIPHY

Overigens kan het ook geen kwaad om je wasmachine een keer uit te pluizen: onder de trommel worden nogal eens weessokken gevonden. Ook het gebruik van een waszakje houdt je sokken netjes bij elkaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.