Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 12 sep 2018 / 11:15 uur

‘Mooiste meisje van de wereld’ lanceert kledinglijn

Ze noemen haar het mooiste meisje ter wereld: Thylane Blondeau, die elf jaar geleden onwijs opviel als kindermodel. Of ze daadwerkelijk het mooiste meisje ter wereld is, daar zijn de smaken natuurlijk over verdeeld, maar goed in de mode-industrie doet ze het zeker.

Nog altijd is ze volop bezig met fashion en nu niet alleen meer met het leven als model, maar ook als ontwerpster. De 17-jarige Blondeau komt namelijk met een eigen kledinglijn.

Haven May

De kledinglijn heet Haven May en komt als het goed is eind deze maand uit. De collectie valt helemaal in de stijl van Blondeau zelf, met stoere hoodies, joggingbroeken, grote shirts en trucker caps. Zo’n beetje op ieder kledingstuk staat de naam van het merk groot genoemd, iets wat het lekker doet bij de doelgroep van haar kledinglijn: jongvolwassenen.

https://www.instagram.com/p/Bnk_idTBhXS/

https://www.instagram.com/p/BmoqSDmhqG_/

Een model hoeft Blondeau natuurlijk niet meer in te huren, want wie kan de lijn nou beter presenteren dan zijzelf?! Wanneer de kledinglijn wordt uitgebracht is nog niet bekend. Een website van het merk is wel al in de lucht, maar daarop staat verder nog geen informatie op vermeld.

Volg @Metrolifestyle_NL op Instagram voor jouw dagelijkse portie travel, beauty, lifestyle, food en mode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Mooiste meisje van de wereld’ lanceert kledinglijn
Sluiten