Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 1 aug 2018 / 08:29 uur

Nieuwste trend is oldskool liefde: inflatable chair

Sunshineenglitter_Oldskool

Op het gebied van trends is het een bekend fenomeen: oude liefde roest niet. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we ergens op het internet de ‘nieuwste’ trend voor het interieur voorbij zagen komen. Dat was namelijk een oude bekende voor de 90’s baby’s onder ons: de inflatable chair!

Gevuld met glitters

PopSugar, een wereldwijd lifestyle merk, plaatste een bericht over een nieuwe opblaasbare stoel die te koop is bij Target, een soort Amerikaanse Action, op hun Facebook-pagina. De stoel is gevuld met glitters (wat het ook altijd goed doet bij de millennial) en verder doorzichtig. Belangrijkste: de likes voor deze nieuwe gadget gaan door het dak! Al meer dan 6000 mensen voelden een rilling van genot toen ze de stoel voorbij zagen komen en de stoelen gaan bij Target als warme broodjes over de toonbank.

De stoel is er in drie glitterexemplaren (roze, meerdere kleuren en goud) en in blauw en doorzichtig.

Hier is het roze glitter exemplaar. / Target

Nog niet in Nederland

Een hip exemplaar van de opblaasbare stoel hebben wij in Nederland nog niet kunnen vinden, maar wij voorspellen dat we binnenkort ook een paar fijne glitterexemplaren hier in de interieurwinkels hebben liggen.

Om nog even een paar oldskool herinneringen naar boven te halen: hier wat voorbeelden van dé stoel uit de 90’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwste trend is oldskool liefde: inflatable chair
Sluiten