Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 1 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Al duizenden aanmeldingen figuranten Luizenmoeder’

Fans van de serie De Luizenmoeder zijn helemaal wild geworden: ze kunnen een steentje bijdragen aan hun favoriete programma. Voor het tweede seizoen zijn de makers op zoek naar figuranten en aan die oproep is massaal gehoor gegeven.

Castingbureau Suus Casting plaatste maandag een oproep op Facebook, waarin ze schrijven op zoek te zijn naar volwassenen en kinderen voor De Luizenmoeder seizoen 2.

***OPROEP GESLOTEN!***Kriebelt het al?We gaan beginnen: Luizenmoeder seizoen 2! Hoho, blijven ademen en GOED LEZEN…..

Posted by Suus Casting on Monday, July 30, 2018

Niet veel later werd dit heugelijke nieuws opgepakt door allerlei media en dat hebben ze bij het castingbureau geweten ook. „Het is een gekkenhuis ja, maar ik had niet anders verwacht” zegt Suus zelf tegen Metro. „Inmiddels heb ik de capaciteit van m’n mailbox verhoogd.”

Om hoeveel aanmeldingen het precies gaat, is in dit tempo moeilijk bij te houden maar een schatting heeft ze wel: „Ik houd geen telling bij maar de afgelopen 24 uur bliept m’n computer onafgebroken ‘new mail’. Ik gok op 8.000-10.000 complete aanmeldingen."

Wil jij ook nog mee doen? Dan heb je dus in ieder geval flinke concurrentie. In de oproep staat wel aangegeven dat kinderen die eerder mee hebben gedaan voorrang krijgen, tenzij ze ineens heel erg zijn gegroeid. Het draaien zal in oktober en november van dit jaar plaatsvinden in Mijdrecht. Volwassenen krijgen een vergoeding van dertig euro, kinderen verdienen twintig euro met hun rol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.