Sanne van Rij
Sanne van Rij Lifestyle 10 nov 2017 / 11:32 uur

Stop de persen: er komt een Beyoncé pop-upcafé

When life gives you lemonade, maak je er een pop-upcafé van, moeten ze in Brooklyn gedacht hebben. Daar komt vanaf 1 december een bar in Beyoncé-thema en dat is dan ook precíes wat je wil bezoeken tijdens een kersttripje naar The Big Apple.

Pop icons

Want ja, wat is er immers beter dan meezingen met Drunk in Love in het gezelschap van je vrienden? Juist, meezingen met Drunk In Love in het gezelschap van je vrienden mét cocktails (aan de lopende band, s’il vous plaît). Volgens Time Out New York zal cocktailbar ‘Leyenda’ voor de feestdagen veranderen in ‘Sleyenda’. De eigenaresse is van Latijnse afkomst en wil dan ook een ode brengen aan haar roots. Naast Beyoncé zullen er meer ‘fierce Latin pop icons’ een plekje in het café krijgen.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Happy holidays met Bey

Wat je je daarbij kan voorstellen? Nou, menu’s die geprint zijn op speciale Beyoncé-kerstkaarten bijvoorbeeld. Verder: discoballen, glinsterende rendieren en uiteraard een handjevol stomende hits van Bey. Verwacht niet dat de Queen zelf komt optreden, maar veel dichterbij zal je – op zo’n gemakkelijke wijze – niet snel meer komen.

View this post on Instagram

To go with the 80-degree weather this weekend, our #cocktailoftheweek is the La Isla Bonita. It's made with Jamaican rum, sherry and coconut yogurt by @joshuaanthonycampbell for @leyendabk. (📷 @brwngirlemoji)

A post shared by Time Out New York (@timeoutnewyork) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stop de persen: er komt een Beyoncé pop-upcafé
Sluiten