Sanne van Rij
Sanne van Rij Lifestyle 10 nov 2017 / 11:32 uur

Stop de persen: er komt een Beyoncé pop-upcafé

When life gives you lemonade, maak je er een pop-upcafé van, moeten ze in Brooklyn gedacht hebben. Daar komt vanaf 1 december een bar in Beyoncé-thema en dat is dan ook precíes wat je wil bezoeken tijdens een kersttripje naar The Big Apple.

Pop icons

Want ja, wat is er immers beter dan meezingen met Drunk in Love in het gezelschap van je vrienden? Juist, meezingen met Drunk In Love in het gezelschap van je vrienden mét cocktails (aan de lopende band, s’il vous plaît). Volgens Time Out New York zal cocktailbar ‘Leyenda’ voor de feestdagen veranderen in ‘Sleyenda’. De eigenaresse is van Latijnse afkomst en wil dan ook een ode brengen aan haar roots. Naast Beyoncé zullen er meer ‘fierce Latin pop icons’ een plekje in het café krijgen.

Happy holidays met Bey

Wat je je daarbij kan voorstellen? Nou, menu’s die geprint zijn op speciale Beyoncé-kerstkaarten bijvoorbeeld. Verder: discoballen, glinsterende rendieren en uiteraard een handjevol stomende hits van Bey. Verwacht niet dat de Queen zelf komt optreden, maar veel dichterbij zal je – op zo’n gemakkelijke wijze – niet snel meer komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Stop de persen: er komt een Beyoncé pop-upcafé
Sluiten