Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 7 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Instagram-oma hengelt modecampagne binnen

De 86-jarige Baddie Winkle siert Instagram met haar frappante en gekke looks. Want deze zelfzekerde oma heeft lak aan de regels over jong versus oud. Het Amerikaanse kledingmerk Dimepiece slaat Baddie aan de haak voor een campagne. Het merk staat bekend om haar streetstyle-achtige, jonge (!) en frisse kleding.

OMA OP DE LOER
Deze hippe Instagram sensatie is in de campagne in een zwart badpak, een wit badpak en een badjas te zien. Baddie maakt al een tijd furore met haar opmerkelijke, extravagante maar vooral toffe plaatjes en niet te vergeten de scherpe fotobijschriften. Zoals haar biografietekst luidt ‘Stealing your man since 1926’. Opgelet!

Lees ook: Oma krijgt Kate Moss make-over

FANS
Baddie zit al een jaar op Instagram en heeft inmiddels een flinke fanbase opgebouwd. Zo staat het aantal volgers inmiddels op 638.000. Dagelijks verblijdt Winkle haar volgers met o.a. hiphop poses, kittige roze outfits en foto’s langs de zwembadrand.

CARRIÈRETIJGER
Eerder schreven we al over Baddie’s klus voor de nieuwe website van Grit Creative. Dat deze hippe oma niet onopgemerkt blijft moge duidelijk zijn. Baddie is on fire!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.