Captain Kirkpatrick

Cale columns 15 mrt 2023

Dat vraag ik u af. Als Sean Kirkpatrick, het hoofd van het onderzoeksbureau voor ongeïdentificeerde luchtverschijnselen van het Pentagon, in een nieuw rapport schrijft dat het een reële mogelijkheid is dat zich een buitenaardse moederschip in ons zonnestelsel bevindt, je dan ook de link legt naar de actuele provinciale thema’s?

En vraag je meteen jezelf af, net als ik af of dat ding dan ook CO₂ uitstoot? Is de bemanning ook slachtoffer van een toeslagaffaire?

Is er Pfas gebruikt bij de hitteschildjes? Zit er Chroom6-verf op de buitenkant? En hebben ze wellicht tijdens een uit de hand gelopen looping die windmolen in Flevoland aangetikt? Zijn er dieren aan boord die ammoniak uitscheiden? Vinden ze natuur belangrijker dan cultuur en eten ze onbespoten biologische groentes (want da’s altijd goed)?

Spookrijders Bezos en Branson

Is de nieuwe directeur van het Pentagon, Sean Kirkpatrick, eigenlijk captain Kirk? Kunnen ze de eerstvolgende keer die spookrijders Bezos en Branson niet even op de bon slingeren tijdens hun commerciële ruimtevluchten en kijken ze uit dat ze het treintje van Tesla niet raken?

Als ze crashen in Nederland, moeten ze dan naar Ter Apel en hoe lang duurt het dan tot ze statushouder zijn? Kunnen ze überhaupt aantonen dat hun planeet van herkomst onveilig is? Vergoedt hun zorgverzekeraar de op- en inname en de ziektekosten? Zat de bevelvoerder te appen tijdens het vliegen en/of had ie gedronken?

Maakt het allemaal niet gemakkelijker tijdens verkiezingstijd. Man, man, man, hoofdbrekens.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Captain Kirkpatrick
Sluiten