Een love-hopper!

Imka Meuwese 8 apr 2021

Per toeval val ik dinsdagavond in het programma van Beau wanneer ik Netflix afsluit. Ik zie als eerste het hoofd van André Hazes jr. in beeld en word een beetje misselijk.

Dit kan natuurlijk aan de nootjes liggen die ik heb verorberd maar ik twijfel… Zijn hele voorkomen lijkt mij steeds ordinairder te worden en als ik op de achtergrond even later een grote foto zie van zijn vader, zie ik ineens heel veel gelijkenis. ‘Oei’, denk ik, ‘als hij maar niet dezelfde kant op gaat en in alle opzichten een kopie wordt van de oude André’.

Hortend en stotend

Hij gaf laatst in een interview aan dat hij de drank maar moeilijk kan weerstaan en de geschiedenis lijkt zich daarmee te gaan herhalen. Net als ik de tv uit wil zetten om een laatste ronde te gaan lopen met mijn hond, verandert Beau out of the blue van onderwerp en kaart de privé-situatie van André aan. Ik zie hem schrikken, hij was hier duidelijk niet op voorbereid en het overvalt hem enorm. Daardoor weet ie niet goed wat te doen en zo weet Beau hem met zijn directe vragen al hortend en stotend te ontlokken dat hij inderdaad (alweer) een nieuwe liefde heeft. Een jongere versie van zijn kersverse ex-verloofde Monique, waar hij, direct nadat hij zijn koffers heeft gepakt, bij is ingetrokken.

Love-hopper

Een love-hopper, zelf bedacht maar het behoeft geen uitleg. Half Nederland dacht meteen dat hij iets met deze Sarah had maar in een interview vertelde André dat er absoluut geen sprake was van een relatie. Hij wilde ‘eerlijk’ zijn, zei hij er nota bene nadrukkelijk bij. Wel gaf hij aan dat er weliswaar NOG geen relatie was maar wat niet is kon natuurlijk nog wel komen. Yeah, right! En nu valt deze Pinokkio dus keihard door de mand.

Nauwelijks bekomen van de schrik moet Dré het podium op met Jeroen van de Boom om live het lied te zingen: ‘Als ik jou vergeef.’ Ik hoor met verbazing de tekst en kan niets anders bedenken dan dat Dré de woorden ‘per ongeluk’ omdraait door de zenuwen van zijn zojuist uitgelekte geheim.

Medelijden met Monique

Ik heb zo’n medelijden met de vrouw die hij eind vorig jaar, heel bombastisch en onder het toeziend oog van heel Nederland, ten huwelijk vroeg. Hij mocht al van geluk spreken dat ze Ja zei! Maar voor de tweede keer dumpte hij haar een paar weken geleden. Natuurlijk begreep zij ook meteen hoe en wat. Hoeveel pijn doet dat?!! Toch zie je; ‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel’. En de volgende klopt ook hoor Dré: ‘Boontje komt om z’n loontje’!

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.