Soulmates en tweelingzielen

Floor Weber 5 nov 2019 / 08:52 uur

Op ieder potje past een dekseltje, zeggen ze. Maar wanneer weet jij of jij het juiste dekseltje hebt gevonden? En als het ‘goed’ is, is het dan genoeg of moet je nog verder zoeken? Moet je überhaupt wel zoeken? Of kom je je soulmate vanzelf tegen?

Dit zijn lastige vragen, maar zodra jij je soulmate ontmoet weet je het. Er is nog een verschil tussen een soulmate en een tweelingziel. Met jouw tweelingzielsverwant is de aantrekkingskracht veel sterker dan met je zielsverwant. Een tweelingziel is ontstaan uit een ziel die gesplitst is in een of meerdere zielen. Doordat je met je tweelingziel vaak meerdere levens hebt gedeeld, is de aantrekkingskracht sterker. Bij jouw tweelingziel voelt het als ‘thuiskomen’, iets wat je niet eerder hebt ervaren. Een veelvoorkomend probleem is dat een van beide nog in een relatie zit die ze niet kunnen loslaten, maar toch wordt aangetrokken door zijn of haar tweelingziel. Een tweelingzielrelatie vergt dan ook veel geduld en begrip van degene die al verder is.

Tweelingzielen zullen altijd bij elkaar komen, de magnetische aantrekkingskracht en een diepe emotionele band zorgt hiervoor.

Of je hier in gelooft of niet, dat ligt bij jou. Toch is iedereen op zoek naar dat juiste dekseltje. Of je dit nou ‘de liefde van je leven’ ‘je soulmate’ ‘ je tweelingziel’ ‘je rots’ noemt of hoe dan ook, iedereen is op zoek naar hetzelfde. Die ene persoon die bij je past, die je uitdaagt om een betere versie van jezelf te worden en te zijn, iemand die je het gevoel geeft dat je het waard bent, dat je trots op jezelf mag en kan zijn, iemand die in je gelooft. En bovenal, iemand waardoor jouw leven verrijkt wordt.

Stel, je bent iemand tegengekomen die je dit gevoel wel geeft, maar je bent niet helemaal overtuigd. Toch vind je het zelf wel goed zoals het is, waar kies je dan voor? Neem je het risico om verder te kijken naar echt de juiste voor jou of neem je genoegen met wat je hebt? Stel jezelf de vraag: “zie ik mezelf met deze persoon over x aantal jaar in een bejaardenhuis zitten?”

Wat is het dat jij belangrijk vindt in een relatie? De uitdaging die je partner je biedt, de lol die je samen kan hebben of het feit dat jij compleet jezelf kan zijn en je 100% wordt geaccepteerd?

Zodra jij je zielsverwant, je tweelingziel ontmoet dan weet je het. Je zult een aantrekkingskracht voelen die je niet eerder voelde, je zult trots zijn op wie je bent en je durft risico’s te nemen door je gevoel te uiten. Je bent eerlijker tegen jezelf dan nooit tevoren.

Reageer op artikel:
Soulmates en tweelingzielen
Sluiten