Vandaar De Hel

Peter Rensch 1 jul 2019

Vandaar De Hel
een erenescha® aan mijn ex-vrouw

Vogels, dames en heren, die zó verslaafd zijn aan gokken dat zij hun vrouw aan een pooier verspelen, kunnen vaak beter Nederlands dan je zou denken.
“Geweldig!” riep SpoorNinja. “Straks hebben we allemáál bescherming nodig!”
Kijk, van een ander verlangen dat ‘ie je “leeseten” goed dunkt, is alcoholistisch denken en willen eigen. Dit soort gejengel staat letterlijk bol van separatismen, ofwel allerhande soorten Hollandsch. En, nee, het is niet om aan te hóren. D’r eigen schizofreen zuipend, lallen de laafjes de ene na de andere Efteling een piek op het rieten dak. Dat stuk metaal trekt op diens beurt hete bliksem aan en Bam!: Nog een atheist voorzien van munitie door luchtkasteleinen.

“We gáán niet naar de hel,
We komen er niet,
We komen er niet.
We gáán niet naar de hel,
We komen er niet meer uit.”

Aangifte
Geduld is dus een dingetje dat enorm goed van pas komt na aangifte. Met en na aangifte komt er een stukje wachten in de picture. De reden dat geduld hierbij nuttig is, heeft van doen met het feit dat het goed is om tot het inzicht te komen dat je geen eigen rechterke gaat spelen. Ja, ja, geduld maakt dat we onze tijd gaan investeren in andere positieve dingen, anders dan zwaardere straffen; mensensmokkelaars ertoe aanzetten om (economische) vluchtelingen te doen stikken en/of verdrinken; racisme; én anders dan een hoop D66-“wiskunde”.
We hebben aan het belletje getrokken en nu kunnen wij, geduld betrachtend, rustig een stapje terugdoen en observeren of en hoe Pakistan ervan wordt weerhouden om de atoombom te gebruiken en er psycho-sociale terreur mee uit te oefenen op pak ‘em beet, meer dan een miljard wezentjes in die regio daar. Je weet, in dat gebied waar de beschaving dusdanig is dat alles kan, hier in Holand…